Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Grke napadali i na tribini. Policija privela deset navijača

maksimir, stadion, navijači (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
Autori: IČ/VLM, SH/VLM
15.12.2010.
u 21:52

Zbog kvara uređaja koji broji gledatelje navijači su ulazili bez pregleda na tribine, a neki su i preskakali ogradu.

Prije, tijekom i do završetka nogometne utakmice između Dinama i grčkog PAOK-a u službene prostorije dovedeno je 10 osoba, priopćila je zagrebačka policija.

Svi privedeni su domaći navijači

Svi privedeni su domaći navijači i to osam iz preventivnih razloga (alkoholiziranosti), jedan zbog narušavanja javnog reda i mira (tjelesno napao drugog domaćeg navijača) te jedna osoba zbog paljenja baklje na tribini.

Iz policije su također istaknuli da je utakmicu na maksimirskom stadionu u Zagrebu pratilo oko 25 tisuća posjetitelja, od toga oko stotinjak gostujućih navijača.

Grčki navijači napadnuti i na tribini

Nogometaši PAOK-a su iz Maksimira odlazili sretni, i za njih je ovog bila povijesna utakmica, no navijači solunskog kluba stradali su nakon jučerašnjeg kamenovanja autobusa i na samoj utakmici.

Naime, organizatori su ih smjestili, umjesto u službene lože, budući se radi o VIP gostima - na tribinu s Bad Blue Boysima, onima koji se ne drže bojkota.

Krenulo je vrijeđanje i dobacivanje kada su Grci razvili transparente, a došlo je i do pokušaja napada. Policija je reagirala na vrijeme.

Zbog kvara uređaja koji broji gledatelje, odnosno metalnih vratiju na ulasku, navijači su ulazili bez pregleda na tribine, a neki su i preskakali ogradu.

Ključne riječi

Komentara 14

MA
macor
23:41 15.12.2010.

Zagreb postaje grad slucaj kao i Osijek. Dva grada koja su bila dostojanstvena u svome postojanju. I koja su se branila u proslosti od svakoga zla. Dali je to bio prvi ili drugi svijetski rat. da li je to bilaa borba protiv komunizma. Domovinski rat. I odjedanput taj grad postAJe leglo zla, mrznje, terorizma( ovo sta se dogada je terorizam). Dragi zagrebcani sta ste dopustili. Nemate vise indetiteta.

Avatar puky
puky
22:31 15.12.2010.

... ljudi moji ne znam kako vama al\' meni je svejedno ... previše ružnog ima oko toga ... od tog odurnog sovjetskog imena, rupe od stadiona, ludog gazde mamića, ludih navijača pa tih egzotičnih igrača ... strava ...

DU
Deleted user
22:43 15.12.2010.

bravo puky

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije