Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao ključnu ulogu

Gredelj: Da, ja sam vođa pokreta otpora protiv političke gluposti!

Gredelj (1)
Patrik Macek/Pixsell
18.04.2013.
u 14:30

Priznao je to, kako kaže, jer je stjeran u kut rezultatima unutarstranačke potrage za neprijateljima monolitnog HDZ-a i njegova vođe, čija je karizma na dan izbora toliko zabljesnula birače da ih je 80 posto ostalo kod kuće

– Nakon što su neki mediji ''otkrili“ da je u izbornoj noći spreman puč protiv Karamarka, a da je moja malenkost u toj raboti imala jednu od ključnih uloga, odlučio sam ispovjediti se pred hrvatskom javnošću i priznati – da, ja, Vladimir Gredelj vođa sam pučista! – potvrdio je danas poznati odvjetnik Vladimir Gredelj u priopćenju koje je poslao na adrese svih važnijih medija u zemlji.

– Stjeran u kut rezultatima unutarstranačke potrage za neprijateljima monolitnog HDZ-a i njegova vođe, čija je karizma na dan izbora toliko zabljesnula birače da ih je 80 posto ostalo doma, ''ne vidjevši“ razloga za izlazak na izbore, prisiljen sam priznati da su sumnje u moje pučističke namjere osnovane. Zadivljen sam brzinom kojom smo ja i moji pomagači razobličeni od Karamarkovih uhoda. Poput KGB-a u najboljim danima. Nakon velike pobjede HDZ-a u kojoj je najviše glasova dobila ''stara“ HDZ-ovka Ruža Tomašić, uz svesrdnu pomoć Milanovića koji već duže vrijeme radi na političkom harakiriju i cijelu stranku podređuje dokazivanju svoje tupoglavosti, pardon tvrdoglavosti, odlučili smo se pritajiti i vrebati novu priliku, no nismo uspjeli. Provaljeni smo. Stoga sam odlučio sve priznati, bez mučenja – kazao je Gredelj kojeg ujedno, kako tvrdi, ne zanima to što ''vrh“ stranke ne želi ''dramatizirati situaciju“ rukovođen kao i uvijek ''višim interesima“ koje osim njih nitko ne prepoznaje.

– Odbijam njihovu milost. Hvala, gospodo, radije ću ostati ponosni vođa pučista, no biti u milosti licemjera, mutikaša i spletkaroša. Imam neodoljivu potrebu olakšati dušu pred svekolikom javnošću, što ću učiniti za dan-dva nakon konzultacija sa svojim pučistima. Učinit ću to u formi priopćenja za javnost kako bih izbjegao novi napad ''mentalnih siledžija“ poput onoga u Westinu. Priznanje će biti objavljeno pod naslovom: Vladimir Gredelj – vođa pokreta otpora protiv političke gluposti u Republici Hrvatskoj – poručio je ''pučist'' Gredelj.

>>Gredelj Karamarku: 'Mentalni siledžije' ukrali su mi presicu!

>>Vrh HDZ-a: U izbornoj noći za EU pripreman puč protiv Karamarka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije