Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dan poslije'
Povratak na članak

Je li narod popio otrov ‘oxi’ ili će Grčka ipak biti kao Feniks?

Profesor Tryphon Olimpios kaže da je glasanjem “oxi” narod popio otrov. No, iako može umrijeti, ne treba zaboraviti ni priču o ptici Feniksu koja se diže iz pepela

Komentari 9

KP
karlo.petrik
17:01 07.07.2015.

Tak to jest kada se zivi i uzima kredit bez pokrica i mozga u glavi, politicari i njima podlezni kameleoni zive svoj zivot na racun te raje koju su obrlatili laznim obecanjima,a kada dodje voda do grla i taj Kreditt treba vracati plus kamate na njega , onda su automatski krivi njemacka i ostale drzave Koje su davale kredit tim politicarima , sada se pokusava sa otpisom duga i kaj onda , ta ista Raja ponovno ce placati putem poreza skupe aute i vecere , a politicari tipa grckog sminkera ce i dalje sebi davati neprimjerne place , a vi rajo kako znate jer ste naivni i vjerujete bajkama o dobrom gospodarenju iako vidite da vam kola Puna sijena lete nizbrdo u propast, danas grcka a sutra hrvatska .

VL
DU
Deleted user
15:18 07.07.2015.

A što nas uopće briga za tu grčku? Čemu to svakodnevno šopanje sa njom? Mi nemamo svojih vlastitih problema? Koliko smo im mi dali love da bi nas uopće bilo briga? Neka brinu oni koji su im davali milijarde, ja uopće ne znam niti zašto su im davali. Koji su oni uopće faktor? Ljudi nam kopaju po smeću a vi se uhvatili Grčke pa daj me nemoj .......

VL
DJ
djurex
15:01 07.07.2015.

trebali su imati referendum o izlazku iz eu ..to i nama treba dok nam eu bankenstajni nisu sve oteli za neke papire koje doma tiskaju bez pokrica..

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
22:52 07.07.2015.

Grci su odlični kuhari i dobro poznaju svo jestivo mediteransko bilje za koje mi uopće ne znamo da se može koristiti u kuhinji, a koje raste po poljima, uz cestu i čak među šipražjem,snalažljiv je to narod

VL
BL
blankac333111
11:27 08.07.2015.

Nije mi jasno kako grci Varufakisa koji je prouzročio Armagedon u vlastitoj zemlji nazivaju herojem ? (isto kao srbi svoje "heroje " koji su ih odveli u propast )

VL
CI
cicibela
16:40 07.07.2015.

Oxi je početni, ali teški udarac posred lica financijaskoj oligarhiji koja je naumila porobiti nacionalne države, a uz pomoć nadnacionalnih frankenštajnskih tvorevina. Duh iz boce je pušten i nitko ga više neće zaustaviti. Bravo, Grci!

VL
AN
anticenzura
14:56 07.07.2015.

Grckoj se nista ne moze dogoditi, Kinezi i Rusi su rekli da ce im oni pomoci, ako ih ovi iz EU ostave bez kapitala za penzije i place ljudima, i pozvali su ih da se pridruze BRIKS-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.