Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virtualna valuta
Povratak na članak

Grci opsjedaju hrvatski bankomat za bitcoine


Virtualni novac nemoguće je tiskati po potrebi političara i bankara

Komentari 6

DI
duncan_idaho
15:44 02.07.2015.

koja glupost, za kupit BC trebaš eure, dakle ako nemaš eute nemaš ni BC... elementarna logika

VL
Avatar d-ano
d-ano
17:43 02.07.2015.

Kad bi se vecina okrenila ovom vidu placanja ameri i ostali poltroni,,,,,,,,,veoma brzo bi to proglasili KUGOM 21,,,stoljeca,,

VL
LI
liliZG
14:01 02.07.2015.

sve je to prodavanje magle i virtuala, izgleda da nećemo dugo a još malo opet ćemo biti korisnici robne razmjene, a najveću vrijednost neće imati oni puni zlata , već paradajza, krumpira, brašna, koji znaju raditi vlastitim rukama i mjenjati svoje ruke za paradajz , krumpir, brašna...

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:14 02.07.2015.

Nivo zatupljivanja je frapantan. "Opsjedaju Hrvatski bankomat za Bitcoine"...Bitcoin je virtualna valuta i uopce nije Hrvatska, a ovo sto navodno dva tipa rade je najvjerojatnije ilegalno, medjutim uvijek se "sverceri" obogate u kriznim vremenima. Jako se dobro sijecam SFRJ hiperinflacije 1989 godine kada su na Jelacic Placu (tada Trg Republike) ispred Gradske stedionice (Zagrebacka Banka) sverceri na crno prodavali Marke. Preko noci su nestali kada je pokojni Ante Markovic uveo konvertibilni dinar u omjeru 7 : 1 za Marku.

VL
HO
horton
16:24 02.07.2015.

"Bankomat je pod opsadom Grka jer su svjesni da njihova država možda može propasti, ali globalna digitalna valuta zasigurno neće." Stoji li novinar koji je ovo napisao iza toga imenom i prezimenom? Bitcoine čeka propast, jedino je teško predvidjeti kada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.