Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA MJESTA ZA OVAJ ZAKON'
Povratak na članak

Grbin zatražio ocjenu ustavnosti 'Lex Vlahušića'

Zakon je pisan za jednog čovjeka i predlagateljima je bilo potpuno nebitno što se njime ne ostvaruje ona intencija koju se navodno željeli postići, tvrdi Grbin

Komentari 3

SO
SoloHan
17:10 16.01.2017.

treba osudit pojavu a druga zaštiti svim sredstvima

VL
PI
pinkec
23:06 16.01.2017.

Grbin zatražio ocjenu ustavnosti 'Lex Vlahušića', a nas još interesira i DORH-ova akcija, nakon 4. mjeseca u svezi prijavljenog nasilja bivšeg ministra Lalovica!?

VL
AU
aunick
05:15 17.01.2017.

Ovaj bradati gospodin neizgleda kao baba Vanga vec radje kao cetnicki priporavnig pa se cudim od kuda mu ta vidovidost kojom procjenjuje zasto je sporni zakon uradjen. Valjda ovaj zakon oduzima mogucnost lopovu Vlahusicu da bude u lokalnoj vlasti ukljucuje sve druge lopove bilo gdja oni bili. Grbin prodaje maglu i zeli da zastiti rodju boli njega djoko za hrvatske zakone i pravdu. Sve sto mice jednog, bilo kojeg lopove iz javnog zivota dobro je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.