Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA LUKA
Povratak na članak

Granica između Federacije 
i Republike Srpske ide 
nam posred kuća, bunara, dvorišta, njiva i groblja

Veliko selo u Posavini pokraj Orašja u kojem žive isključivo Hrvati daytonsko je razgraničenje rascijepilo na dva dijela i dodatno zakompliciralo život ljudima

Komentari 6

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:00 23.11.2016.

1.RS, Dodik 49% 2.HRHB, Čović 27,3% 3.Bošnjostan, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5% to su granice tzv BiH

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
16:46 23.11.2016.

Imas u Sarajevu jednu stanarsku cetverokatnicu gdje granica prolazi kroz stepenice...Lijevo u RS a desno u Federaciji! Prakticno kad ides doma!!!

VL
AN
anticenzura
15:45 23.11.2016.

Nikada mi nece biti jasno zasto ljudi na tim prostorima kada su istjerali Osmanije, nisu istjerali i njihovu kulturu, nego su je zadrzali? Samo pitam posto me zanima. Po mome bi bilo logicno da ne volis nekoga tko te okupirao, a ne gajis njegovu kulturu. To je moje misljenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.