Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NAPADI
Povratak na članak

Ovakvi apokaliptični rojevi komaraca preplavili su Osijek

– Tretiranje će se vršiti dok broj komaraca ne bude prihvatljiv, najavio je Enrih Merdić, pročelnik Odjela za biologiju Sveučilišta J. J. Strossmayera

Komentari 8

Avatar puky
puky
18:50 29.09.2014.

... nikad ovakva najezda komaraca nije poharala Osijek ... nikada ... nezamislivo ... strava ...

VL
KA
kaco
19:32 29.09.2014.

"...Sustav obrane i monitoringa koji sam naslijedio još provjeravam – rekao je Vrkić..." Bolje da ide penzić nastaviti kositi travu u Aljmašu a grad prepusti sposobnima.

VL
BA
bajo2
21:23 29.09.2014.

uh,dobar povod da se crkva ukljuci sa jednom misom!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:49 29.09.2014.

I kod nas na Banovini i u Sisačko- Moslavačkoj županiji koji imamo puno rijeka i Čigoč močvaru ima na milijune komaraca i grizu nas, isto kao i naše Slavonce, ali kod nas se nema tko ispričati jer nam je Županica u "zatvoru"

VL
DU
Deleted user
18:57 29.09.2014.

Ovdje u Zagrebu više nema normalnih komaraca nego neki šareni sitniji od ovih domaćih komarca a što je još gore toliko te napadaju da se od njih ne možeš jednostavno obraniti.

VL
L0
luena 01
19:34 29.09.2014.

Zasto se kod nas komarci tretitaju tek kad se izlegu a ne prije... Ovdje naime u podrucjima voda je tretman prije neg se izlegu i,puno manje ih bude...Ja ove godine ni jednog komarca nisam vidjela kamo li da me ubo,inaceace lete na mene ko blentavi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.