Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vilnius

Gradonačelnik oklopnim vozilom uništio nepropisno parkiran auto

Liga prvaka
02.08.2011.
u 16:45

Arturas Zuokas, gradonačelnik Vilniusa, glavnog grada Litve, na domišljat način počeo je kampanju za izbore

Arturas Zuokas, gradonačelnik Vilniusa, glavnog grada Litve, na domišljat način počeo je kampanju za izbore, a možda je i nepromišljene vozače koji parkiraju svoje limene ljubimce gdje god stignu potaknuo na razmišljanje i ispravak svojih postupaka.

Zuokas je, naime, snimio zanimljiv videouradak u kojem oklopnim vozilom prelazi preko nepropisno parkiranog Mercedesa.

U snimci se pojavljuje i vlasnik Mercedesa, a onako zbunjenom, kad je vidio što se dogodilo, Zuokas mu je samo hladnokrvno prišao i stisnuo ruku. Gradonačelnik Vilniusa zatim je metlom pomeo ostatke uništenog automobila s ceste.

Na kraju snimke Zuokas je prikazan kako na radno mjesto odlazi električnim biciklom čime je odaslao poruku sugrađanima da slijede njegov primjer.   

Ne znamo hoće li naši gradonačelnici slijediti Zuokasov primjer, ali svakako biste trebali pripaziti gdje parkirate svoje automobile.

Komentara 17

ZE
.zeitgeist.
17:16 02.08.2011.

Šta nije pregazio ferarija ili rolsa sa početka video? A ne mečavu staru 22 godine? I ako pažljivije pogledate tren kada se oklopnjak počeo dizati, vidjet ćete da se mečava ne miče sve dok oklopnja ne legne na nju. zato jer su stavili rampu sa druge strane. I zato su iz tog kuta snimali.

21
21Century
17:51 02.08.2011.

Ode merdžo u paštetu.

Avatar akromegalija
akromegalija
17:10 02.08.2011.

Odaslao je on neku drugu poruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije