Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki problem
Povratak na članak

Gradonačelnik protiv mješavine kultura

Francuski gradić Béziers s oko sedamdeset tisuća stanovnika samo je nekoliko kilometara udaljen od obale Sredozemnog mora, ali atmosfera koja na njemu vlada sve je samo ne mediteranska

Komentari 7

NA
Nadalinaaa
09:58 05.03.2015.

I u čemu je ovdje problem? Kad dođeš kao stranac u Francusku, prihvaćaš francusku kulturu i običaje. Ili, ako ti se to ne sviđa, ne dolaziš.

VL
Avatar Neron
Neron
12:51 05.03.2015.

Što je ovo, vijest u nastavcima? Drugi dio teksta VL će objaviti sutra? Gradski poglavar ne želi šarenilo... Što, raznobojne fasade, cvijeće? I što još drugo ne želi?!?

VL
BL
Bluefull
16:21 05.03.2015.

Bravo za gradonačelnika i građane ovog Fr. gradiće , ljudi hoće da žive u svom gradu i svojoj zemlji onako kako su ih njihovi predci naučili . Ne žele lažni multikulturalizam i ne žele se prilagođavati strancima koji dolaze u u njihov grad obzirom da se ti stranci ne žele integrirati u njihovo društvo , ne želim Arape i muslimane u Hr. , ne želim da se mijenjam zbog njih , neka ostanu u svojim zemljama i neka žive kako hoće . Sreća u nesreći da smo mi u Hr. siromašni pa nas zaobilaze , oni vole samo zemlje koje daju dobru socijalu .

VL
DU
Deleted user
10:59 05.03.2015.

Ma što su dosadni i naporni ove Švabe, a naročito ovi s DW-a ! Izgubili su dva svjetska rata i sad su manji od zrnca prašine. Ne usude se ni pisnuti u vlastitoj zemlji, a sad drugima dijele lekcije o multikulturalnost i snošljivosti. Bolje neka se brinu o sebi i razmišljaju o tome što će biti s njima kad postanu manjina u Njemačkoj.

VL
DU
Deleted user
19:37 05.03.2015.

Ovoje bio samo uvod... zaplet i rasplet priče bit će do Uskrsa... hahaha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.