Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova kartica

Gradonačelniče, pa niste valjda izgubili satove, prstenje i lančiće?

bandić
Petar Glebov/Pixsell
21.07.2011.
u 10:30

U imovinskoj kartici od 6. svibnja ove godine gradonačelnik nije naveo niti jedan primjerak nakita koji je u kartici imao 2009.

Tko je gradonačelniku Milanu Bandiću ukrao tri lančića i tri prstena? Pa nije ih valjda izgubio? I gdje je nestalo onih sedam satova koje je prijavio još 2009., kada je kao plaću u imovinsku karticu upisao 19.931 kunu? Nije bitno, bitno je da na ruci zagrebački šef nosi Zenith El Primero, sat čija vrijednost doseže 50.000 kuna. Osim ako nije kupio rabljeni, već nošeni, čija se cijena kreće oko 15.000 kuna.

Službeni upit

To je jedina vijest, dovoljno jaka da pobije činjenicu da u novoj imovinskoj kartici, onoj od 6. svibnja ove godine, ima naveden stan od 125 četvornih metara u Bužanovoj ulici čija je vrijednost, procjenjuje se, pola milijuna eura, vikendicu u Samoboru, garažu i još jedan stan od 37 četvornih metra. Ni spomena od nakita koji je posjedovao i u karticu upisao prije samo dvije godine!

A i tada, sudeći po njegovoj izjavi, onih nekad u karticu upisanih sedam “vura” nije prelazilo 10.000 kuna.

Muk. Baš nitko iz ureda gradonačelnika ne želi ništa komentirati, na naš poziv kažu: - Proslijedite službeni upit. Na koji, već provjereno znamo, nećemo dobiti odgovor. Zašto prvi čovjek metropole nije upisao i sat koji je na ruci nosio samo prije tri dana? I koliko ga je platio?

Jer ako nije skuplji od tih 10.000 kuna, onda nosi lažnjak, što je kazneno djelo na koje bi, osim mjerodavnih tijela, trebao reagirati i zastupnik tih satova u Hrvatskoj, tvrtka Darvel.

Nema direktora

– Do sada nismo imali nijedan slučaj lažnjaka pa nismo niti imali potrebu reagirati. Ali da takvo što saznamo, sigurno bismo nešto poduzeli – poručili su iz tvrtke Darvel napomenuvši da direktor nije u tvrtki i da ne mogu potvrditi ili pak negirati da je Bandić sat kupio kod njih.

Ključne riječi

Komentara 21

SA
santos008
11:03 21.07.2011.

Nista Bandic nije mogao uraditi bez SDP-ea,lako se moze dogoditi da on bude SDP-ov \'\'Sanader\'\'

N7
No.77
10:38 21.07.2011.

Gradonačelniče izgubili ste vi članstvo u SDP-u što vam je puno bitnije nego satovi, jer s tim se postali dostupni pravosuđu. Pa će biti Bandić je kriv za pljačku Zagrebačkog holinga, a s tim očito i kriv za Milanovićeve stanove.

OB
-obrisani-
11:42 21.07.2011.

Ke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije