Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na zvižduke

Gradonačelnica Rimac: Zviždanju premijeru nije bilo mjesta u Kninu

josipa rimac (1)
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
06.08.2013.
u 15:56

Takav način izražavanja nezadovoljstva neprimjeren je ne samo prema premijeru nego uopće, izjavila je Rimac

Josipa Rimac, gradonačelnica Knina osvrnula se na zviždanje tijekom govora premijera Zorana Milanovića na jučerašnjoj proslavi Dana pobjede u Kninu.

– Osuđujem to što se dogodilo. Tome nije bilo mjesta u Kninu i to osobito na jučerašnji dan kada se slavila obljetnica Oluje. Takav način izražavanja nezadovoljstva neprimjeren je ne samo prema premijeru nego uopće. Stoga se nadam da se takvo što više neće događati – rekla nam je gradonačelnica Rimac.

Podsjetimo, policija je zbog remećenja javnog reda i mira privela jednu osobu protiv koje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu, dok se kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja drugih počinitelja nastavlja, izvijestila je danas Šibensko-kninska policija.

>> Zbog zvižduka Milanoviću u Kninu privedena jedna osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije