Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjedovali

Građansku akciju revoltirala Čačićeva podrška Todoriću

građanska akcija,prosvjed,vlada (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
10.05.2012.
u 15:14

Ministre su prosvjednici, koji su se nazvali "poslodavcima ministara", dočekivali pljeskom i provokativnim pitanjima "koliko ste uštedjeli na mobitelu prošli mjesec" i "biste li radili za 1600 kuna".

Kritike i provokacije na račun ministara pljuštale su u četvrtak uoči sjednice Vlade na Markovu trgu. Prosvjednici iz Građanske akcije, okupljeni zbog nezadovoljstva politikom vladajućih, burno su reagirali na, kako kažu, Čačićevo štićenje poduzetnika Ivice Todorića.

– Ponovno, po ne znamo koji put, ova Vlada, koja je lagala u predizbornoj kampanji da će uvesti promjene, javno se zaklinje na vjernost svome jedinom kralju i gospodaru – Ivici Todoriću! – istaknula je Građanska akcija. Prosvjednike je revoltirala izjava potpredsjednika Vlade Čačića kako je "Todorić čovjek koji zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt".

– On je dao izvanredne rezultate i cijelim nizom projekata u koje se uključio doveo tvrtke u njegovu sustavu do apsolutno prvorazredne svjetske razine – napomenuo je Čačić. Na novinarsko pitanje o kakvoj vrsti pažnje je riječ, Čačić nije odgovorio.

Ministre su prosvjednici, koji su se nazvali "poslodavcima ministara", dočekivali pljeskom i provokativnim pitanjima "koliko ste uštedjeli na mobitelu prošli mjesec" i "biste li radili za 1600 kuna". Odgovora uglavnom nije bilo, a ministar Linić odgovorio je smiješkom. Pod sloganom "Linić legalizira opljačkano", željeli su istaknuti problem nedodirljivosti pojedinaca, naročito Ivice Todorića, za kojeg tvrde da ga država štiti.

Podsjetimo, nakon što su mediji objavili da je Todorić pozvan na očitovanje u Poreznu upravu, poduzetnik je ljutit nazvao Vladu, a prema pisanju Poslovnog dnevnika ministar i poduzetnik održali su i sastanak u četiri oka.

Komentara 5

IV
ivanhorvat2001
17:25 10.05.2012.

ta ****na \"akcija\" je i dovela kukurikavce na vlast, ne razumijem zasto se sada bune?

KO
korisnik2
18:30 10.05.2012.

kakav narod, takva vlast. kakva vlast, takva \"akcija\".

ZV
zvocalo
21:40 10.05.2012.

Pa zar je netko normalan očekivao nešto bolje od ovih likova. Svi su oni isti ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije