Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI U TEŠKOJ NESREĆI

Gradac zavijen u crno zbog gubitka brata i sestre: 'Ne možemo ni opisati kakva je to tuga'

Foto: Dubrovački dnevnik/Pexels/Općina Gradac/Facebook
1/7
10.04.2024.
u 21:09

Vozačica je završila u bolnici s lakšim ozljedama, a po puštanju iz bolnice trebala bi biti uhićena zbog izazivanja prometne nesreće smrtnom posljedicom

Dva mlada života u ovako malom mjestu, ne mogu ni opisati kakva je to tuga, strašna tuga. Cijela obitelj je divna, svi su jako vrijedni, ispričali su mještani Gradca, nakon teške nesreće u kojoj je jučer navečer na Jadranskoj magistrali život izgubilo dvoje mladih. Radilo se o sestri i bratu starih 19 i 21 godinu, a nesreću je skrivila 29-godišnja Albanka koja je zadobila lakše ozlijede. 

Još se tijekom dana Medicinska škola u Dubrovniku koju je 19-godišnjaka Katarina Đerek pohađala oprostila od svoje kolegice. Kako prenose 24sata, brat Stjepan išao je po nju te ju je htio odvesti iz Dubrovnika u rodno mjesto Gradac kada je došlo do nesreće. Vozačica automobila slovačkih registracija započela je nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe kada je došlo do frontalnog sudara. 

Vozačica je završila u bolnici s lakšim ozljedama, a po puštanju iz bolnice trebala bi biti uhićena zbog izazivanja prometne nesreće smrtnom posljedicom. Uz to se doznaje kako je mjesto Gradac odmah proglasio trodnevnu žalost - glazba u lokalnim kafićima je utišana, a buvljak najavljen za nedjelju je otkazan. 

- Katarina, u vjeri da nas čuješ, želimo ti reći kako ćeš zauvijek živjeti u našim srcima, pamtit ćemo naše snove i s vremenom suze će prerasti u osmijeh na spomen tvog imena… - poručila je škola putem društvenih škola, a ravnateljica nije smogla snage komentirati cijeli slučaj. Dok se Katarina školovala za medicinsku sestru, njen brat Stjepan radio je u HAK-u u Pločama. 

POVEZANI ČLANCI:

- Zaista je riječ o dvoje prekrasne djece, nezamisliva je žalost za dva mlada života - poručio je načelnik Općine Gradac Matko Burić. Policija je ranije navela i detalje nesreće. 

"Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegova vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede. Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu državne ceste bio je potpuno zatvoren te je otvoren u 1.45 sati", navodi policija. 

>> FOTO Strava kod Dubrovnika: U sudaru tri vozila dvije osobe poginule, dvoje je ozlijeđenih

1/6

Komentara 3

BH
Bhorna
02:02 11.04.2024.

Smrtna kazna za pretjecanje u zavoju.

ST
sttipe
10:30 11.04.2024.

15% ukupne godišnje zarade, godišnje za registraciju auta težeg od tone i po!! 10% mjesečne, za teže od tone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije