Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo kod Gračaca

U svađi zbog dugova izvukao revolver i hicem smaknuo znanca

policija, bomba
arhiva VL
11.07.2012.
u 09:09

P. K. jednim je hicem iz revolvera u predjelu prsa pogodio 38-godišnjeg K. P. Ubojica je legalno posjedovao pištolj

ZADAR – Petar Kojundžić (41) iz Knina ubio je u utorak oko 19.30 sati hicem iz revolvera 38-godišnjeg Krešimira Parića, također iz Knina. Ubojstvo se dogodilo u mjestu Mala Popina kod Gračaca, gdje je Parić boravio i bavio se stočarstvom u posljednje vrijeme.

Dvojica poznanika sukobila su se pred nekoliko mještana zbog, kako neslužbeno doznajemo, neriješenih dugovanja uslijed čega je došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba. Navodno je Kojundžić tražio povrat novca od Krešimira Parića, nakon čega je izbila tučnjava. Policiji je Kojundžić navodno ispričao da ga je Parić prvi udario te da je potom izvadio pištolj koji je imao uza se i pucao u Parića. Policija tvrdi da ga je ubio jednim hicem u predjelu prsa, i to iz revolvera koji je legalno posjedovao. 

Petar Kojundžić uhićen je na samom mjestu i nad njime je u tijeku kriminalno istraživanje. Nakon ubojstva navodno je sam nazvao policiju. U policiji tvrde da su ih o ubojstvu obavijestili mještani koji su navodno i vidjeli sukob koji je završio ubojstvom. Očevid je vodio tužitelj iz Karlovca.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:33 11.07.2012.

Trebao ga je tužit. Ovo je bilo preekspeditivno rješavanje. Da su išli na sud, to bi se rješavalo dok netko od njih ne bi umro prirodnom smrću.

BI
BE, INVENT, DO IT
18:32 11.07.2012.

pa jasno...svi kamatari u HR legalno posjeduju sredstvo za rad pa nije ovo prvi takav slučaj....policija zna kak i komu se može uzet lova, a zapravo sama čini zločin s predumišljajem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije