Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovačka
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: povezanost između zemalja najviše čine ljudi

Predsjednica se u srijedu sastala sa slovačkim kolegom Andrejem Kiskom, premijerom Robertom Ficom i na radnom ručku s predsjednikom parlamenta Peterom Pellegrinijem, sudjelovala na otvaranju slovačko-hrvatskog gospodarskog foruma i posjetila Muzej hrvatske manjine

Komentari 5

FR
franjo
13:01 10.12.2015.

To je točno da povezanost najviše čine ljudi , a najmanje političari.

VL
DU
Deleted user
14:11 10.12.2015.

Slovačka je jedna od zemalja s kojima možemo u zajednicu. Poljska, Slovačka, Mađarska, Njemačka bili bi odlični saveznici.

VL
AR
arjavas
13:22 10.12.2015.

Biti će interesantno vidjeti dali bu ovaj Kitarovičkin posjet Slovačkoj urodio velikom gospodarskom suradnjom kao što je urodio i onaj posjet Kini ? Kinezi ulažu u Hrvatsku da se naši gospodarstvenici memreju obraniti od silne navale kineskih investitora .

VL
AT
Atlantis1
15:37 10.12.2015.

Svi smo se 1991 nadali da ce se Hrvatska sa Balkana vratiti u Srednju Europu. Ali onda je balkanska Hrvatska [Hercegovci, Bosanci, Hrvati-orjunasi] nadvladala europsku Hrvatsku [Slavoniju, Srednju Hrvatsku, Dalmaciju], pa smo zaglibili u korupciju, provincijalizam, ksenofobiju, dakle ostali nana Balkanu. A ni Milanovic, a jos manje Karamarko nas mogu iz Balakna izvuci, jer su i sami u biti Balkanci, Milanovic ugladjeniji i obrazovaniji, Karamako siroviji. Treba netko novi i mladji, inace nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.