Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predavanje na vernu

Grabar Kitarović: Smisao NATO-a dobro se vidio u akciji u Libiji

Kitarović
Arhiva VL
19.12.2011.
u 21:45

Bivša hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija te veleposlanica u Washingtonu naglasila je kako je Hrvatskoj iznimno važno i savezništvo sa SAD-om

Međunarodni terorizam, piratstvo i cyber napadi, okoliš, samo su neki od sigurnosnih izazova koje stoje pred NATO-om u ovom stoljeću, istaknula je u ponedjeljak zamjenica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju Kolinda Grabar Kitarović u predavanju studentima Sveučilišta VERN u Zagrebu.

Smisao NATO-a dobro se vidio u akciji u Libiji – za koju se odlučio za samo šest dan i to uz lokalnu podršku - kojom je "spriječena nova Srebrenica".

Bivša hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija te veleposlanica u Washingtonu naglasila je kako je Hrvatskoj iznimno važno i savezništvo sa SAD-om, bez kojeg ne bi bilo deblokiranja pregovora s EU i dogovora sa Slovenijom.

Ključne riječi

Komentara 27

ST
sttipe
22:15 19.12.2011.

točno..već su podilili bušotine..i ispostavili libiji račun za porobljavanje da ga oni sami plate..23 milijarde dolara..za oslobodjenje od vlastite nafte..

OB
-obrisani-
22:42 19.12.2011.

Iako nisam HDZovac cijenim ovu zenu kao i Dragana Primorca!!

OD
oltar domovine
22:13 19.12.2011.

Grabar Kitarović: Smisao NATO-a dobro se vidio u akciji u Libiji Cestitam ti madame sve si super rekla doguraces mozda i da Clintonovu zamjenis jer si vizionar pravi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije