Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nož, žica, Srebrenica'
Povratak na članak

Govor mržnje u BiH: 'Simbioza nepismenosti i nemuštosti'

Govor mržnje u BiH nije rijetka pojava. Koriste ga političari, prisutan je u kako medijskom prostoru tako i u svakodnevnom životu, i to često nauštrb onih najslabijih - djece

Komentari 3

MO
mobitel20
15:22 18.04.2017.

Najmonstruozniji promotori govora mrznje u BiH nisu ni Srbi,ni Hrvati, ni Bosnjaci istinski islamski vjernici, nego ultramilitantna velikobosanska skupina okupljenih u nekoliko tzv. "lijevih stranaka", ojacanih sa istim takvim osobama u medijima. Slicni kao i kod nas...Najprostackiji dio drustva odaziva se na lazni antifasizam,toleranciju i ljudska prava...

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
18:08 18.04.2017.

To su djeca desnicara.Pripadnici desnih stranaka tako uce svoju djecu.Onih sto su sisli sa planina u gradove i do juce kokos drzao na balkonu.Ali su nazalost uspjeli otrovati i dio urbane djece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.