Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon presude

Gotovinini prijatelji slavili na Jarunu

Predrag Matić, Miomir Žužul (1)
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
17.11.2012.
u 00:05

Na neformalnom druženju moglo se vidjeti ministra branitelja Predraga Matića Freda, bivšeg ministra vanjskih poslova Miomira Žužula, potpredsjednika HDZ-a Dragu Prgometa te HDZ-ovu saborsku zastupnicu Dubravku Šuicu.

Prijatelji Ante Gotovine večeras su se okupili u restoranu Jarunski dvori.

Na neformalnom druženju na Jarunu moglo se vidjeti ministra branitelja Predraga Matića Freda, koji je cijelog dana pratio generale iz Haaga, bivšeg ministra vanjskih poslova Miomira Žužula, potpredsjednika HDZ-a Dragu Prgometa te HDZ-ovu saborsku zastupnicu Dubravku Šuicu.

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač danas su pušteni iz pritvora Haškog suda nakon što je žalbeno vijeće odbacilo optužbe protiv njih. U Hrvatskoj im je priređen spektakularan doček na Trgu bana Jelačića.

>>Gotovina: Domovinski rat je sada čist i temelj je za budućnost

Komentara 2

JO
jožek2
07:16 17.11.2012.

Iznenađujuće je kako nikog od glavnih i vodećih Hdz-eovaca nigdje nema , nikakve izjave od njih, kao da su u zemlju propali, osim ovih par anonimaca sa Žužulom., a prije su se bahatili i hvalili da su jedino oni najzaslužnijii i jedino oni su stvorii Hrvatsku. Povjest će reći sve i već je puno toga rekla, a gledajući jučerašnju sjednicu Sabora Dinko Burić --HDSSB- sve im je ljepo rekao javno, jasno i glasno.

PP
Peter Petrovic
19:25 17.11.2012.

20 godina skoro da je zavrsijo rat. pitamse kad ce taj cirkus zavrsiti,i vec jednom se primiti posla.nijemacka u 20 godina zavrsetka rata obnovili su ono sto mi nebi u 1000 godina jer jedino sto znamo je :blebetati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije