Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaški sud

Gotovina: Časni sude, hvala na pitanju, sve je u redu

gotovina (1)
Screenshot: Haaški sud
18.09.2012.
u 12:36

Mladen Markač kazao je sucu da se oporavlja od teške operacije koju je nedavno imao

Hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač jutros su se u Haagu pojavili na redovitoj statusnoj konferenciji na kojoj su obavijestili sud kako se osjećaju i imaju li kakvih problema u pritvoru.

Mladen Markač kazao je sucu da se oporavlja od teške operacije koju je nedavno imao te kako je zdravstvena skrb koju dobiva primjerena.

>>Američki general Haagu poručio da odbaci presudu Gotovini

Sudac je potom isto pitao generala Gotovinu i kazao da zna kako je nedavno imao manjih zdravstvenih problema na što mu je Gotovina odgovorio: – Časni sude, hvala na pitanju, sve je u redu.

Ročište na kojem se sudac uvjerio u stanje pritvorenika i podsjetio na posljednje postavke trajalo je vrlo kratko, svega nekoliko minuta.

Komentara 43

KA
kakadu
13:26 18.09.2012.

Da su to američki generali, delta force specijalci bi se već odavno spustili po štrikovima iz Black Hawk helikoptera nad Haag-om...

BU
bubi400
13:27 18.09.2012.

Hrvatski heroji izdržite tu nepravdu koja neće dugo trajati jer ste nevini u zatvoru očekujemo vas ubrzo u hrvatskoj a do tada puno zdravlja i dobri živaca.......

SE
sestrićna
13:06 18.09.2012.

jadan je narod koji izručuje ljude koji su je obranili od agresije..bolje da smo svi jeli povrće sl 20 god nego što smo ih izručili međ.politici koja manipulira nama preko svojih sudova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije