Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERMINATORICA ZA VOLANOM

Gospođa u godinama pomela 14 automobila na parkiralištu

sudar
Foto: Dueren Polizei
10.09.2016.
u 08:50

Parkiralište je pretvoreno u divovsko odlagalište krupnog otpada, zapisala je policija u izvještaju s mjesta nesreće

Njemačkoj umirovljenici uspjelo je u vrlo kratkom vremenu na parkiralištu udariti u 14 automobila i na njima prouzročiti štetu od oko 25 tisuća eura, objavila je policija zapadnog njemačkog grada Deurena.

Umirovljenica u dobi od 75 godina, koja je odvedena u bolnicu s lakšim ozljedama, naglo je ubrzala na parkiralištu i udarila u red parkiranih automobila. 

"Parkiralište je pretvoreno u divovsko odlagalište krupnog otpada prije no što se automobil zaustavio", piše duerenska policija u izvještaju.

"Njezin automobil je toliko uništen da smo ga trebali odvući, kao što je slučaj i s brojnim automobilima u koje je udarila", dodala je policija. 

>> Tragedija u Afganistanu: U sudaru cisterne i autobusa poginulo 35 osoba

Komentara 5

ZA
zambezi
16:25 10.09.2016.

Žalosno je što je jedini uvjet starcima da im se produlji vozačka ,to da im doktor da potvrdu da su sposobni vozit! A svi bi oni stariji od 65 osim liječničke potvrde,trebali opet pokazat pred komisijom kako se parkiraju i kako voze. Mnogi od njih ni nemogu vise okrenut glavu da pogledaju mrtvi kut i sl.

Avatar Maggy1103
Maggy1103
19:37 10.09.2016.

ovi iz hine pišu ili pijani ili drogirani ili oboje! stalno neke greške kod njih. Toliko su sposobni da niti ime grada nisu u stanju prepisat. Jel Dueren ili Deuren? Ma dobro da nije Durex :)

DU
Deleted user
17:37 10.09.2016.

... udariti u 14 automobila ... a kaj je sa hrvatskim riječima lupiti i trknuti, karambolirati, oštetiti, ostrugnuti, zaletjeti se u ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije