Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula djevojčica

Zadar: Projurio kroz crveno i ubio djevojčicu na biciklu

bicikl
Maja Šantoši/PIXSELL
04.08.2010.
u 08:42

Sinoć oko 21.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Zadru 28-godišnjak je upravljajući vozilom gospićkih registarskih oznaka i vozeći prema izlazu iz grada naletio na bicikl kojim je upravljala 14-godišnjakinja. Djevojčica je preminula.

ZADAR - Sinoć oko 21.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Zadru 28-godišnjak je upravljajući osobnim vozilom gospićkih registarskih oznaka i vozeći prema izlazu iz grada naletio na bicikl kojim je upravljala 14-godišnjakinja. Ona je cestu prelazila preko obilježenoga pješačkog prijelaza dok je bilo uključeno zeleno svjetlo. U prometnoj nesreći smrtno je stradala - izvijestili su iz zadarske policije. Djevojčica je, kako doznajemo iz policije, stradala nadomak svojoj kući.

Razgovarali smo s jednim članom obitelji poginule 14-godišnjakinje koji nam je rekao da je cijela obitelj u šoku zbog tragedije koja se dogodila. Ispričao nam je da je djevojčica biciklom krenula svojoj sestri na benzinsku crpku gdje joj sestra ljeti radi:

- Čuo sam da je na crveno stao jedan Nijemac, a da je ovaj koji ju je ubio velikom brzinom projurio kroz crveno na drugom traku.

Protiv vozača je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

Komentara 40

Avatar Nick2k
Nick2k
15:55 04.08.2010.

@soko1 Amen...

TM
trade_mark
15:44 04.08.2010.

eto ode još jedan u švicarsku na tečaj managementa... a ne mogu se otet dojmu nižih komentara; majmunčina projurio kroz crveno, ali cura je kriva jer, eto, na zeleno nije gurala bicikl preko pješačkog prijelaza. nda, sva sreća zakonskim propisima i svoj sili biciklističkih staza.

OB
-obrisani-
10:08 04.08.2010.

Taj je najebo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije