Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalio se kamion

Gorjela prikolica puna Porschea! Svaki vrijedi više od 150.000 eura

požar (1)
Foto: Željko Gašparović
1/5
26.02.2013.
u 11:55

Navodno svaki od Porschea vrijedi više od 150 tisuća eura, rekao je Dražen Štimac, vatrogasni zapovjednik

Pravodobnom intervencijom djelatnika Hrvatskih cesta koji su do dolaska vatrogasaca iz Novske aparatima za ručno gašenje počeli gasiti požar koji je buknuo na kamionu s prikolicom natovarenom skupocjenim automobilima spriječena je velika šteta.

Jutros nešto poslije osam sati na južnom dijelu autoceste A3, između Novske i Okučana, zapalio se ležaj na kotačima prikolice za prijevoz automobila. Vozač autoprijevoznika iz beogradske prijevozničke tvrtke Jezero, koji je na prikolici vozio pet Porschea Panemera i još dva druga automobila iz Slovenije prema Turskoj, kaže da je u vožnji uočio dim iz prikolice. Nakon što je stao na zaustavnom traku autoceste, buknuo je plamen na podvozju prikolice.

Plamen je zahvatio i jedno od vozila, no tada je naišla ophodnja autoceste i počela gasiti požar. Vatrogasne ekipe iz Novske dolaskom na mjesto pjenom su zaustavile širenje vatre. Iako je jedno vozilo zahvatio plamen, sva ostala su spašena.

– Navodno svaki od Porschea vrijedi više od 150 tisuća eura – rekao je vatrogasni zapovjednik Dražen Štimac dok su se ostali iz tima nakon uspješne intervencije fotografirali za uspomenu pored sačuvanih Porschea.

>>Kako Francuzi slave Novu godinu? U jednoj noći zapalili 1139 vozila

Ključne riječi

Komentara 19

DA
dario2612
13:57 26.02.2013.

sad znači moramo čekat ponovnu isporuku iz njemačke ? trebali su nama kupcima javit a ne da saznamo preko novina

PA
parasa
14:43 26.02.2013.

Kako došlo tako ošlo.

EN
ENTUZIJASTA
14:04 26.02.2013.

Šteta pjene i truda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije