Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osnivač magme

Goranko Fižulić: Razmišljao sam o samoubojstvu

Goranko Fižulić portal (1)
Tatjana Tadic/PD/PIXSELL
13.03.2013.
u 09:50

Goranko Fižulić dao je intervju za Globus u kojem je, između ostalog, progovorio o predstečajnoj nagodbi Magme, tvrtke koju je osnovao i čiji je predsjednik uprave i financijskim problemima

Goranko Fižulić dao je intervju za Globus u kojem je, između ostalog, progovorio o predstečajnoj nagodbi Magme, tvrtke koju je osnovao i čiji je predsjednik uprave, te financijskim problemima. U intervjuu je govorio i o teškom razdoblju u životu i poslovnom krahu.

– Prošao sam kroz iznimno teško razdoblje svog života. Osim dviju bolesti, doživio sam i poslovni krah. Pokušao sam naći snage za životni nastavak. Većina muškaraca moje životne dobi i slične sudbine pomišlja čak i na suicid. Poznavao sam i nekoliko ljudi u Zagrebu koji su zbog poslovnog neuspjeha sami sebi skratili život. Zbog toga sam se morao zaposliti, morao sam biti aktivan. Da biste preživjeli, morate se boriti i pokušati se nositi s enormnim teretom životnog poraza i činjenicom da za vas misle da ste ili budala ako nemate ništa ili lopina koja je upropastila vlastitu tvrtku i sada uživa u bogatstvu – rekao je Fižulić za Globus.

Na pitanje je li razmišljao o samoubojstvu, Fižulić je odgovorio "jesam".

– Moj poslovni krah nije se dogodio u jednom danu. U protekle dvije godine imao sam puno kriza, morao sam naći puno unutarnje snage da se maknem od crnih misli – rekao je. 

>> Vjerovnici će postati vlasnici 85 posto Magme

Komentara 12

IM
Immanuell
10:25 13.03.2013.

A je..... Mi smo uvijek skloni naprečac ocijeniti nekoga i ocrniti ga samo zato što je jednom bio bogat i ugledan čovjek..... Ja se obično distanciram pa s odmakom sagledavam stvar, ali kad su u pitanju naši bogataši lako se prebacim na olako osuđivanje..... Žao mi je što Magme više nema, to su mi bile najljepše i najdraže trgovine u gradu, kad sam vodio dijete po igračku, kamo bi dalje nego u Magmu.....

AS
astorox
10:38 13.03.2013.

kroz kakvo si tesko razdoblje prosao?do prije 1 godine kupovao si jedra za brod od 100tisuca eura a sada ljude i drzavu jos uvijek pravis budalama!meni osobno niste isplatili 7mj placa i socialno i mirovinsko za unazad 2godine.moze vas biti sram.ja sam taj koji sam prosao tesko razdoblje i to upravo zbog vas kao i ostali koji su kod vas radili.sram vas moze biti sto jos uvijek udisete ovaj zrak i dalje slinite nad svojom sudbinom a sto je sa svima nama ostalima kojima ste ostali duzni place za sve te mjesece?oprastam ti sve G, Fizulicu i nadam se da ces sto prije ostvariti svoje pomisli na suicid,mada cisto sumnjam ,jer tko ce trositi sve one pare sto si ih pokrao i prenio na kajmanske otoke i ostale destinacije.dabogda ti bilo kao meni barem 1 mjesec pa da vidis jer bi napravio suicid ili bi razmisljao kako kupiti kilo kruha da ti djeca imaju za jest.

MA
malinoa
10:12 13.03.2013.

Prije su samoubojstvo trebali napraviti radnici bez plaća koji su nakon njegovog poslovnog kraha ostali na cesti. ne brinimo se za njega njemu je ionako ostalo previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije