Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na prijedlog hdz-a
Povratak na članak

Goran Radman Saboru mora dostaviti sve plaće na HRT-u

Hrvatski je sabor donio i Zakon o poljoprivredi kojim se obvezuje ministra Tihomira Jakovina da umjesto u roku od dvije godine, najkasnije u 90 dana donese pravilnik o doniranju hrane

Komentari 14

IC
icro
14:53 06.03.2015.

Pokažite mi jednu bivšu socijalističku zemlju na kugli zemaljskoj koja je za čelnog čovjeka današnje državne televizije uzelo nekoga tko je bio glavni urednik iste te komunističke televizije?

VL
SE
Senator
15:02 06.03.2015.

Ravnatelj HRT-a povećao si je plaću na 35 tisuća kuna neto, usprkos odluci Vlade koju je potpisala tadašnja premijerka Jadranka Kosor, prema kojoj državni dužnosnici ne smiju imati plaće više od 18 tisuća kuna. Glavnom uredniku HTV-a Saši Runjiću potpisao je plaću od 25 tisuća kuna neto, dok je njegova prijateljica, nova direktorica IMS-a Lamija Alečković s Al Jeezire stigla na plaću od 21 tisuću kuna. Kako je moguće da je Radman podigao plaće zaposlenicima u državnoj službi, izravno kršeći odluku Vlade? U Informativnom programu se zbrinjavaju na dobrim koeficijentima i statusima. Tako je Lamija Alečković iz Pule dovela svoju vjenčanu kumu Petru Neuner, koja nema nikakvo uredničko iskustvo na mjesto izvršnog urednika i plaću od 14 tisuća kuna. Iva Repač, koja je za Josipovića peglala imidža u podnevnom Dnevniku dobila je mjesto urednice deska, dok je Hrvoje Zovko zbog lošeg filma o Anti Gotovini nagrađen mjestom urednika Unutarnje politike. Oboje su dobili posebne ugovore na iznose od 14 tisuća kuna. Očekuje se i dolazak Zrinke Vrabec Mojzeš u Informativni program.

VL
MA
Marko1337
16:06 06.03.2015.

NIŠTA RADMAN NE MORA, jer HRT je partijska prčija, a radman partijski smrad. Zašto bi on nešto morao ?

VL
ĆA
ćaćaća
16:42 06.03.2015.

socijalno osjetljivi partijaši s 20 000 + plaćama..barem ono što se zna..ono što se ne zna se isto zna..hoteli po sloveniji itd..

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:45 06.03.2015.

e, moj narode! 45 godina nas ubijali, omalovažavali, krali itd...na kraju nas napali, silovali, ubijali, rušili i mi opet glasamo za iste??? pa tko je tu lud? neka, bolje nam ne treba!

VL
Avatar MRP
MRP
14:49 06.03.2015.

A Sabor →Građanina!!!

VL
LE
LeonardS
17:16 06.03.2015.

Zar je moguće da nakon onakog izvješča u saboru onako ružnih rječi u Saboru čovjek ne samo da nije odgovarao več nije ni smjenjen, dakle birači zamislite se kome dajete glas

VL
Avatar comparator
comparator
20:03 07.03.2015.

Nije mi jasno otkud mu novci za kupnju hotela na Bohinjskom jezeru omanjem ali s četiri zvijezdice ,a kupio ga je od SDP-a ? E baš suptilno!

VL
DU
Deleted user
14:58 06.03.2015.

Hrvatski je sabor donio i Zakon o poljoprivredi kojim se obvezuje ministra Tihomira Jakovina da umjesto u roku od dvije godine, najkasnije u 90 dana donese pravilnik o doniranju hrane--------------čisto sumnjam da je to ključna odredba Zakona o poljoprivredi, a i ne kužim zašto tako važan zakon (to jest važan zakon!) dodnosi na kraju mandata, trebalo je donijeti smjernice, bilo to kroz izmjene postojećeg Zakona o poljoprivredi (koji ako se ne varam i jest SDP-ov zakon, iz onog prvog mandata) ili da su baš imali generalno drugačije zamisli za poljoprivredu novi zakon, ali sve to na početku mandata. Gdje je još vrijeme potrebno za druge podzakonske akte, važnije od ovog oko kojeg su laprdali u Saboru, bez kojih provođenje zakona nije ni moguće, ostvarivanje i praćenje rezultata. A Zakon o poljoprivredi je temeljni zakon za ostale zakone iz poljoprivrede, poput reguliranja poticaja, evidencije i selekcije stoke iiiiitd. Kad dođe predizborno i postizborno vrijeme, pa čak i da SDP dobije kontinuitet, mijenjat će se vlada, ministarstva, ustroji, bla bla kadroviranje, životno važne stvari padaju u drugi plan, i tak, ide vrijeme, ide, ništa na bolje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.