Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obvezno na liječenje

Goran Bare kažnjen opomenom zbog 0,28 g kokaina

\'ziv . .zgb. . .12.04..2008. tvornica kulture-koncert-majke-goran bare snimio:boris scitar/vecernji list\'
Boris Ščitar/PIXSELL
09.02.2011.
u 22:00

Zbog 0,28 grama kokaina, osim sudske opomene, pjevaču je izrečena mjera obveznog liječenja od ovisnosti o drogama

Goran Bare kažnjen je sudskom opomenom zbog posjedovanja 0,28 grama kokaina koji je pronađen u njegovu stanu u srpnju 2009. Sutkinja zagrebačkoga Općinskog kaznenog suda Božica Barlović nepravomoćnom presudom nedavno mu je izrekla i mjeru obveznog liječenja od ovisnosti o drogama u trajanju od dvije godine. To je bila i preporuka liječnika sudskog vještaka.

Kako Bare po vlastitom priznanju zarađuje mjesečno oko tisuću kuna, a s obzirom na to da ima maloljetno dijete koje je dužan uzdržavati, sudski troškovi pali su na teret proračuna. Kod pjevača je policija našla malo kokaina 30. srpnja 2009. prilikom pretrage njegova stana, i to dan nakon što im je u novozagrebačkom naselju Zapruđe dragovoljno predao pola grama kokaina te 10 Normabela.

Zbog posjedovanja tih 0,5 grama kokaina protiv Bare je pokrenut prekršajni postupak, a dan poslije zbog posjedovanja 0,28 grama kokaina policija ili tužiteljstvo odlučili su protiv njega pokrenuti kazneni postupak. Inače, u prekršajnom postupku Bare, koji je registrirani ovisnik, novčano je kažnjen.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Aahz
Aahz
14:57 11.02.2011.

Za kokain sudska opomena, za marihuanu 3 godine zatvora. Tu nekaj smrdi, a nje marica.....

OB
-obrisani-
22:08 09.02.2011.

spasit ce ga drug josipovic jer je bio na njegovoj kampanji...pravda....

OB
-obrisani-
23:13 09.02.2011.

koja slika haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije