Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komora vs. Ministarstvo
Povratak na članak

Goluža: Novi pravilnik je nasilje! Kujundžić: Po potrebama je liječnika

Pravilnik o specijalizacijama u medicini produbljuje razdor između strukovne komore i resornog ministarstva

Komentari 3

MI
MirjanaL
16:42 28.01.2017.

"Pravilnik je primjeren povijesnom trenutku, potrebama hrvatskog naroda i hrvatskih liječnika te pravedan." kaže naš Ministar U stvarnosti to znači: onaj tko ima dobru vezu u Ministarstvu ili bilo kojeg dobro pozicioniranog rođu moći će kao i do sada raditiiti gdje hoće i kad hoće dok će pošteni ljudi koji se moraju truditi i raditi da bi negdje dospijeli opet izvući kraći kraj! Stvarno primjereno našem povijesnom trenutku! A to će samo rezultirati pojačanim odlaskom takvih liječnika iz RH, što po riječima ministra odgovara potrebama hrvatskog naroda. Jurković je, pak, zaboravio napomenuti da je Nakićev pravilnik generirao tužbe zato što ga ravnatelji NISU DALI svojim zaposlenicima, a što je bilo u suprotnosti sa zakonima i ustavom RH. Toliko o pravednosti! Sramota je da političari i uhljebi rukovode struku, a resorni ministar nije smiren, kao što kaže novinarka, nego je njihova marioneta. Marionete djeluju dosta smireno, budući nemaju vlastite stavove, nemaju emocije i ne miču se svojom voljom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.