Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

Godinu dana krao kabel uz prugu, napravio štetu od nekoliko desetaka tisuća eura

Zagreb: Zbog radova Zapadni kolodvor zatvoren je za putnike
Marko Lukunic/PIXSELL
06.11.2023.
u 16:56

Krađama su oštećene tri tvrtke koje na toj dionici izvode radove modernizacije i elektrifikacije željezničke pruge

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela krađe električnih kablova uz željezničku prugu. Kako navode iz policije policija je nakon što su u ranim jutarnjim satima 4. studenog na željezničkoj pruzi kod Bršadina zatekli 52-godišnjaka u krađi električnog kabla nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđena sumnja kako je u razdoblju od prosinca 2022. do studenog 2023. godine u više navrata na dionici pruge Vukovar-Vinkovci otuđio nekoliko tisuća metara električnog kabla, kojeg je potom prodavao stanici za otkup sekundarnih sirovina.

- Krađama su oštećene tri tvrtke koje na toj dionici izvode radove modernizacije i elektrifikacije željezničke pruge za iznos od nekoliko desetaka tisuća eura ukupno. Osumnjičeni je jučer, 5. studenog predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznena prijava protiv njega je upućena nadležnom državnom odvjetništvu – navode iz policije.

Ključne riječi

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:21 07.11.2023.

Dobro jutro drug Kajtazi!

22
224
16:13 07.11.2023.

Uz prugu Banova jaruga - Daruvar , nema više kablova! Sve su pokrali. U bivšoj Jugi bi bili "nadegenečeni", optuženi za diverziju i akt protiv naroda i države. Ipak o diverziji se sigurno može razgovarati jer onemogućiti komunikaciju je ugrožavanjee sigurnosti prometa koje može prouzročiti nastanak materijalne štete i ljudskih žrtava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije