Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikom većinom glasova
Povratak na članak

GO zagrebačkog SDP-a izglasao zajednički izlazak na izbore s HNS-om

Paralelno je i Predsjedništvo zagrebačkog HNS-a donijelo istu odluku

Komentari 9

Avatar navijač
navijač
22:45 30.03.2017.

Nadajmo se da će proći kao i na zadnjim parlamentarnim i predsjedničkim izborima.

VL
BK
branko-kockica
21:58 30.03.2017.

Anka Mrak Taritaš, je li to ona gospođa koja je preuzela mandat ministrice graditeljstva kad je u sektoru graditeljstva radilo 77 tisuća ljudi, a nakon nje 66 tisuća? Dakle, gospođa koja je u svom mandatu uspjela uništiti 14% radnih mjesta u svom sektoru i tri godine? Je li to ta uspješna ministrica?

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:00 30.03.2017.

običan narod loše živi, a amt je napunila račune sebi i svima u svojoj obitelji, a cijeli život prima plaću isključivo iz državnog proračuna, kako? pa dosta je bilo, uhljebila si sebe, muža, djecu pa dosta je bilo! ali njoj je još uvijek malo i želi još i još i još i još i još i još

VL
BA
bakulušić
22:11 30.03.2017.

Zar netko ozbiljan smatra da postoji razlika između SDP-a i HNS-a? Oni su isto, oni su jedno! Na lokalnoj i na nacionalnoj razinu, od prvog dana nove Hrvatske pa do danas. Nadajmo se jedino tome da svakog dana imaju sve manju podršku i sve manje glasača. I da nije medijske podrške, već bi nestali sa političke pozornice.

VL
DU
Deleted user
23:58 30.03.2017.

Hmmmmm.... Treba li sdp u suradnja s jednim hns om koji je na zlu glasu po uhljebljavanju i nepravilnostima?....

VL
CR
crocro
07:42 31.03.2017.

Ovim postupkom, kao i bez ovoga postupka SDP ili njegovi trabanti više nikada neće upravljati gradom Zagrebom. Jedno je pitanje medijsko forsiranje gospođe Mrak Taritaš a drugo je pitanje stanje na terenu i raspoloženje zagrepčana. Dok je Mrak Taritaš bila izvan podrške SDP-a, bila je ozbiljniji kandidat ili odabir zagrepčana, no kako su se stvorile neke druge kandidatkinje, a posebno nakon što je SDP otvoreno pod svoje okrilje stavio Anku Mrak Taritaš koja je čekala ovo javnu potporu kao ozebli sunce, stvari se na terenu rapidno mijenjaju i to na način da gospođa Mrak Taritaš pada na otprilike 4 mjesto konkurentnosti u odnosu na svoje suparnice koje nose glasove. To se pokazalo i u sinoćnjoj anketi na Mreži TV gdje je Bruna Esih uvjerljivo vodila u odnosu na sve ostale kandidate i to debelo preko 40%. Naravno, ankete nisu previše pouzdane ali su dobar pokazatelj kako trenutačno stoji gospođa Mrak Taritaš, a prema tim anketama nema nikakve šanse. Da je samostalna i bez podrške SDP-a imala bi bolji rezultat. Zato mislim da je ovo definitivni potop ultra lijevih opcija u gradu Zagrebu prije svega SDP-a, i HNS-a. HSS je učinio katastrofalnu pogrešku izabravši gosp. Beljaka i dok je bio u krilu SDP-a nešto se čulo o njemu. Sada ga nema nigdje, neprepoznatljiv je, pokušava biti samostalan i autentičan ali kasno je za taj pokus. Oduvijek je HSS svjetonazorski bio bliže HDZ-u, ali ga je gosp. Beljak distancirao od HDZ-a tako da mi obični građani živimo u dojmu da je HSS ultra lijeva stranka, lijevija čak i od SDP-a. Šteta da se HSS "zaratio" s HDZ-om a svjetonazorski bi trebali biti u istom taboru. Zbog toga se Stjepan Radić okreće u grobu, naročito kad vidi kuda to gosp. Beljak vodi HSS, koji je toliko skrenuo u lijevo za SDP-om da ne samo da je skrenuo s asfalta, ne samo da se asfalt okom mogao i vidjeti, već toliko da se asfalt više niti ne vidi i sada lutaju bespućima. Da barem imaju kompas da se vrate na asfalt kojim je dugo hodao i Stjepan Radić.

VL
GU
gustirna
09:46 31.03.2017.

Anka gunjanka izlazi zajednicki na izbore sa sdp-om i jugokomunistickim medijima koji presucuju njezjne kriminale...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.