Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin

Gnjevni muslimani spalili sud i dvije kršćanske crkve

indonezija
Reuters
08.02.2011.
u 19:28

Nezadovoljni su jer smatraju da je jedan kršćanin, osuđen na pet godina zatvora zbog dijeljenja letka koji vrijeđa islam, trebao biti osuđen na smrt

Muslimanski prosvjednici, njih više od tisuću, spalili su zgradu suda i dvije kršćanske crkve u Temanggungu na Javi u Indoneziji zato što smatraju da je jedan kršćanin, osuđen na pet godina zatvora zbog dijeljenja letka koji vrijeđa islam, trebao biti osuđen na smrt. Gnjevno mnoštvo napalo je i zapalilo zgradu suda baš dok je sudac čitao presudu.

Ključne riječi

Komentara 404

ME
Melkior
16:21 09.02.2011.

09.02.2011. u 16:19h Riznica je napisao/la: ------------------------ Sta tebe briga ko ce financirati, ,najbitnije da ih nece financirati Francuski poreznici .. Zasto bi francuski porzenici? Kad je ikoji Seik financirao gradnju katolicke crkve?

ME
Melkior
17:02 09.02.2011.

Spominje se ukidanje celibata u katolickoj crkvi a nitko ne spominje da bi i kuran trebao izbaciti sve djele teksta gdje poziva na ubijanje. Mislim, i jedno i drugo je fakticki nemoguce i tabu tema.

ME
Melkior
15:17 09.02.2011.

Stockholm prije nekoliko dana mogao sam procitati i mrznju Rizinice prema spomenutoj dvojici kad sam mu ih spomenuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije