Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponoćni express

Glazbenik s pištoljem prijetio smrću zbog 50.000 eura

Novac
Arhivska fotografija
10.02.2010.
u 12:44

Milan Mile Đuranović (46) dogovarao se s Antom Š. da će mu za 50 tisuća eura i limuzinu srednje klase namjestiti posao na autocesti u Crnoj Gori.

SPLIT - Milan Mile Đuranović (46), glazbenik iz Slatina i vođa grupe Ponoćni express, pritvoren je zbog iznude 50 tisuća eura od poduzetnika Ante Š. (66). Dogovarali su se da će mu da će mu za taj iznos i limuzinu srednje klase namjestiti posao na autocesti u Crnoj Gori uz pomoć jednog tamošnjeg poduzetnika.

Nekoliko se puta u Zagrebu sastao s poslovnim partnerima Ante Š. koji su mu pristali dati proviziju u iznosu od dva do pet posto, ali tek kad se ugovori posao. Međutim, do toga nikada nije došlo.

U petak je Đuranović došao u garažu Ante Š. u ulici Domovinskog rata, zaprijetio mu pištoljem, povikao: "Ubit ću te, nećeš me zamuljati za 50 tisuća eura" i oduzeo mu terenac hyundai santa fe.

Potom je iz kruga Antina poduzeća "Januso" uzeo i kombi fiat iveco star 15 godina za koji je čak tražio i da mu izda račun R1. Kombi je predao Denisu B. (42) kao jamstvo  da će mu vratiti dug.

Policiji je djelo prijavljeno u ponedjeljak popodne, a vozila su oduzeta i vraćena vlasniku.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:58 10.02.2010.

ovaj članak nema smisla. :o\\ tko su \"Đuranović\", \"Januso\" i \" \"Denis B.\" ?

RA
razočarani1
16:54 10.02.2010.

ovog članka je sukladan imenu autora.taj vjerovadno ima završena dva razreda pa je naučio slova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije