Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJSKA KRIZA
Povratak na članak

Glavni tajnik prozapadne sirijske oporbe u Zagrebu o Ini, ratu i suradnji

Abdul Ilah Fahd smatra da Hrvatska ima priliku dobiti dobre poslove u Siriji nakon rata jer će Sirijska nacionalna koalicija igrati ključnu ulogu

Komentari 9

DA
Darko22
10:34 30.05.2016.

Krasno, islamske teroriste puštamo u srce Hrvatske.

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
10:29 30.05.2016.

Jesu li to oni koji ISIL-u lifraju donirano oružje i opremu, npr. one Toyote

VL
CE
Cetijus
11:09 30.05.2016.

Zašto se lijepo ne vratiš u svoju zemlju pa da po fronti raznosiš municiju svojim kolegama iz Al Kaide..

VL
LI
Liberdad
12:07 30.05.2016.

"Hrvatska bi trebala prepoznati prednost koju joj je dala prozapadna sirijska oporba jer su upravo mene, kao Sirijca iz Hrvatske, imenovali za predstavnika i susjednih zemalja – BiH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Kosova. " - O blago nama, gdje baš nas nađu,"Imamo čast" biti sjedište jedne "umjerne" terorističke skupine!

VL
MX
Mister X
10:50 30.05.2016.

Tko želi neka mu samo sve skupa vjeruje ..

VL
MX
Mister X
11:12 30.05.2016.

Glavni tajnik želi prije svega objasniti situaciju na terenu i istaknuti kako naše postrojbe vode"""teške bitke s ISIL-om, koji su nam do jučer saveznici bili ali i ova bajka da nas stalno iz zraka napadaju ruski i sirijski vojni avioni,, unatoč potpisanom primirju ( izuzev legalnim napadima na teroriste. Mi svaki dan vodimo evidencije o kršenju primirja, gotovo da nema dana da nema na desetke oružanih napada na nas, Ali kako su to napadi samo sada po jednim metkom dnevno i nemamo ni gubitaka niti posebnih problema / Računajte več više od 3 mjeseca puta 10 napada dnevno iz zraka znači bacaju stre kante ili kamenje inačle da bacaju bombe računajte tu istinu 10 napada u 3 mjeseca je 900 bombanja koliko bi bilo nas žrtava .. I dali bi to saveznici Amerika cijeli NATO dozvolio ? Inače sam zadužen za nečiju propagandu Sirija bez Assada znači Sirija sa istom srečom i mirom kao što imamo u Afganistanu , Iraku i dan danas i u Libiji . I došao sam da vam naivnim jdnim nepismenim Hrvtima to objasnim ,,,,, Inače sam Tajni - k tzv.oporbe u ratu sa Sirijom , sa Rusima i na kraju tvrdim sa Islamistima jer je to jako moderno i pozitivno u EU i Americi ..................

VL
LI
Liberdad
11:02 30.05.2016.

I još nešto. Naša je predsjednica objavila tekst o toplim i prijateljskim vezama Hrvatske i Irana najavivši veliku gospodarsku suradnju koja bi bila vrlo korisna za Hrvatsku. Što mislite kako će Iran gledati na naše "srdačne" veze s teroristima u Siriji protiv kojih se on sam bori već skoro 5 godina?

VL
DU
Deleted user
11:06 30.05.2016.

"režim " kaj su svi koji pobjede na demokratskim izborima u EU ljudi režima ?

VL
LI
Liberdad
10:59 30.05.2016.

"Osim toga, jasno je da Sirija nema budućnosti s Assadom, on će svakako otići, a Sirijska nacionalna koalicija imat će jednu od ključnih uloga u krojenju budućnosti zemlje – kaže Assad." A koliku snagu na terenu ima ta uvažena koalicija? Skoro pa nikakvu. I po čemu bi ona onda bila ključni igrač nakon rata? Čiste gluposti. Daleko veću vojnu snagu imaju na primjer Kurdi, a nitko ne misli da će oni vladati cijelom Sirijom. A taj zagrebački ginekolog Assad je već poznat po svojim vezama s teroristima u Siriji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.