Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan javnosti

Glavaš prvi dan u Osijeku odmara s obitelji

branimir glavaš
Foto: Davor Javorović/Pixsell
02.02.2015.
u 12:59

Oko 1500 simpatizera, po nekim procjenama, dočekalo ga je na trgu, usprkos kiši i hladnoći. Došli su i izvan Osijeka, navodno u čak desetak autobusa

Povratnika u Osijek Branimira Glavaša dopodne se nije moglo vidjeti na gradskim ulicama.

- Provest će dan s obitelji - kažu nam kratko u stranci. Glavaš je, inače, lani postao djed pa je za pretpostaviti da će se družiti i s unukom Bornom. Iako ih čeka važan posao na sudu u Zagrebu, nije se danas sastao ni s odvjetnikom.

- Treba on biti sa svojima, nije ništa hitno. Ono što trebam za sjednicu izvanraspravnog vijeća u Zagrebu, to ja već znam - kaže njegov branitelj Dražen Matijević. Sud će, pak, u petak raspravljati o prijedlogu Odvjetništva da se Glavašu odredi istražni zatvor. Poziv na stol branitelja još nije stigao.

Nakon pet i pol godina u BiH, Glavaš se sinoć vratio u Osijek. "Zapeo" je sat vremena na granici pa je umjesto na majčin grob, prvo otišao na koncert dobrodošlice na Trg slobode. Dok je Miroslav Škoro pjevao "Sude mi", Glavaš je stao pred građane. Oko 1500 simpatizera, po nekim procjenama, dočekalo ga je na trgu, usprkos kiši i hladnoći. Došli su i izvan Osijeka, navodno u čak desetak autobusa. S trga je oko 22 sata stigao na majčin grob na donjogradskom groblju. I na groblju ga je dočekalo desetak građana.

>> Branimir Glavaš na pozornicu u Osijeku stigao uz Škorinu pjesmu 'Sude mi'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:06 02.02.2015.

Čudno da u medijima nema slika sa dočeka i koncerta .

RE
resal
14:42 02.02.2015.

Ako je bilo deset autobusa koji su dovezli,kako koga ali nije sigurno bilo 1500 ljudi,vidimo koliko se drži do lika koji je 90-tih godina govorio:sad ste na hrvatskom tlu sad recite da ste ustaše,pa bracika jel misliš da su Osječani kratke pameti da ne znaju što je taj lik iz slikovnice radio ratnih godina u gradu...mahao pištoljem iznad glave da smo se bojali da se sam ne upuca pa da kaže da ga je upucala peta kolona...

Avatar emilsalis
emilsalis
15:23 02.02.2015.

Klinicki slucaj !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije