Putem Facebooka

Glavaš osudio zviždanje Milanoviću i Josipoviću

branimir glavaš
Foto: Boris Ščitar
05.08.2014.
u 14:35

Glavaš je, također, poručio da se zapitaju oni koji su zviždali na dan kada se Hrvatska sjeća svojih poginulih heroja je li to izraz domoljublja ili nekulturno i primitivno ponašanje

Branimir Glavaš oglasio se oko podneva iz KPZ Mostar putem svoje Facebook stranice na kojoj je skupio gotovo 5000 simpatizera, a povodom 19. obljetnice, kako je rekao, velike pobjede u Domovinskom ratu. Program svečanog obilježavanja pratio je putem HRT-a, a nedopustivim smatra zviždanje predsjedniku Vlade i RH u Kninu.

- Ovdje u mostarskom kazamatu, ponosan sam, ali i tužan na činjenicu da je manja skupina politički izmanipuliranih branitelja zviždala predsjedniku Vlade RH te djelomično i samom predsjedniku RH. Zviždanje nije zviždanje Zoranu Milanoviću i Ivi Josipoviću, već je zviždanje institucijama države za koju je poginulo 15000 hrvatskih branitelja i njenih građana, a što smatram nedopustivim u ovim svečanim trenucima - poručio je putem svoje stranice Glavaš koju administrira njegov sin Filip.

Glavaš je, također, poručio da se zapitaju oni koji su zviždali na dan kada se Hrvatska sjeća svojih poginulih heroja je li to izraz domoljublja ili nekulturno i primitivno ponašanje.

- Niste li sredstvo manipulacije nekih političkih struktura koje ne biraju sredstva da bi se dočepali vlasti? - zapitao se iz KPZ Mostar te na kraju dodao: "Ali svejedno, pozdrav svima koji ste danas u Kninu".

 

>> Milanovića i Josipovića izviždali, premijer uzvratio: Dođite na Markov trg!

Komentara 31

19
1995josip
15:33 05.08.2014.

Bivši i sadašnji robijaši i propali političari u zadnje vrijeme dosta lako dobiju prostora u medijima , novinama i televizijama ! Predlažem da si osnuju stranku .

Avatar matalan
matalan
14:49 05.08.2014.

i taj se proslavio

Avatar jurko_zg
jurko_zg
16:39 05.08.2014.

Glavas bivsi jugo potrcko...koga briga sto ti mislis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije