Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio se
Povratak na članak

Glasnogovonik UN-ove agencije rasplakao se pred kamerama!

- Prava Palestinaca, čak i njihove djece, u potpunosti se krše. To je užasno, izjavio je Chris Gunness dok je govorio za Al Jazeeru Arabic nakon čega se rasplakao.

Komentari 15

Avatar Zizou10
Zizou10
19:35 31.07.2014.

narod koji je preživio holokaust sada ga sam provodi na još brutalniji način i to javno za razliku od nacista

VL
LD
lopov drpiga
19:41 31.07.2014.

Evo razmišljam kako bi bilo lijepo da je hrvatska samostalna i suverena država i da može uvesti sankcije izraelu zbog grubog kršenja svih međunarodnih povelja...

VL
PR
pricalica
20:06 31.07.2014.

Je li tko primjetio da se oglasila i njegova ekscelencija Carl Bildt, poznati borac za ljudska (srpska) prava. No, kad je riječ o kome je riječ, on nema što reći.

VL
Avatar vitez
vitez
23:25 31.07.2014.

Očekujem sada da Goldstein i Pupovac pođu tamo i polože svijeće nad nevinim žrtvama barbarskih napada Izraela

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
19:36 31.07.2014.

Jadni su i baš mi je žao ovih jadnih palestinskih civila. Njima je u stvari isto kao i Hrvatima, samo sto puta gore. I tamo vlast drže najobičniji teroristički banditi kao i ovdje, i čitav narod su njihovi taoci, a oni uporno rade protiv interesa tog naroda, i onda se ovako nađu između čekića i nakovnja i trpe strašne posljedice. A ne mogu im ništa, kao što ni mi ne možemo ništa našim teroristima i banditima jer su jednostavno jači. Ne vidim u osnovi nikakvi bitnu suštinsku razliku između hamasa i svih koji su vladali Hrvatskom od 2000. godine naovamo, jer najbitnija je razlika ta što palestinski narod trpi puno teže posljedice, s tim da je njima kriv Izrael, a nama su krivi Srbi, marsovci, ovi-oni, a nikako da rješimo problem kao što i oni nikako da rješe problem koji je u našem/njihovom dvorištu.

VL
DO
dobar
21:19 31.07.2014.

Nitko nesmije nista kazati a oni sto sad rade to je gore od holokausta izgleda da ipak nisu nista naucili jer ponavljaju nacisticku politiku a taj zapadni nemoralni svijet ih podrzava. Moje je ipak misljenje da ce to jednog dana zestoko platiti ali onda nece biti sazaljenja svijeta jer sami to traze jer tko zlo radi ada se dobrom nada to je ipak previse. Zar Palestinska djeca nemaju pravo na djetinjstvo na zivot na skolu i na demokraciju pa nisu Palestinci okupirali Izraelski teritorij nego Izraelci okupiraju komad po komad Palestinske zemlje i prisvavjaju i odakle da sad Izrael bude u pravu ili pokvaren nemoralan zapadni svijet to gleda sve kroz prizmu novaca a zivoti dsjece civila ih ne zanimaju. To je taj demokratski slobodni svijet pun nemorala .

VL
MG
mandoljina@gitara
19:23 31.07.2014.

Cionisti iz Izraela već više od 60 godina,ubijaju i kolju Palestince,dok striček Branko Lustig baulja po RH i osnovnoškolskoj dječici drži predavanje o holo$cashu.

VL
BA
bandido
21:47 31.07.2014.

Shalom decki Svaka cast na komentarima. Nek se zna kak hrvatski covjek, domoljub I dragovoljac dise. Ili ste vi samo vucibatine I srpski provokatori koji rade protiv interesa druge neovisne?

VL
Avatar imotska115
imotska115
03:11 01.08.2014.

Novi holokaust samo ne na njima, nego ga oni provode koji su rekli da se ovo nikad nesmije ponovit. Cijeli svijet samo suti i gleda iza zavjesa kako dica ginu u UN skoli.

VL
BA
bandido
21:48 31.07.2014.

zidovska gamad? kazu ustaske vucibatine?

VL
BO
boris
20:09 31.07.2014.

lako je plakati, ali treba njima dati po prstima, jer to su beskrupulozni ubojice

VL
BA
bandido
21:43 31.07.2014.

zidovi imaju pravo na svoju drzavu I branit ce ju do posljednjeg daha a I upotriuebit ce nukes ako nece bit drugog izlaza. Nevoljko su im britanci dozvolili drzavu al su im ostavili palestince a nisu kao mogli dat palestincima komad jordana ... sluzbeno jeruzalemski muftija je bio za holocaust I dobio odlikovanje od cuvenog austrijanca adolfa h. Ovaj zadnji sukob poceo je ubojstvom trojice izraelskih djecaka..Gospodo svoj antisemitizam slobodno upraznjavajte u svojoj drzavi,nitko vam to ne brani. Dapace.

VL
UF
ufrm
19:47 31.07.2014.

Bolje da je zaplakao na to sto Hamas (militantna islamisticka skupina) radi vlastitom narodu. Teror lokalnih gospodara rata nad vlastitim narodom koji je razapet izmedu islamistickih frakcija i izraela. Kako je krenulo nama Hrvatima ce i ISIS uskoro biti idolidol jer se bore protiv neolibralarnog kapitalizma :-D a posto mi hrvati biramo obicno pogresno i radikalno komentari ispod uopce ne cude :-D

VL
NU
nulanulasedam
19:24 31.07.2014.

Hitleru ,Paveliću i Irancima zamjeram što nisu tu židovsku gamad potamanili i izbrisali sa lica zemlje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.