Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljen u kafiću

General Praljak privremeno pušten iz Haaga u Zagreb

\'praljak_nnn_unu_290611\'
T. Krasnec/VLM
30.06.2011.
u 09:00

U očekivanju presude, koja bi trebala biti izrečena tek za godinu dana, general Praljak nakratko je pušten zbog humanitarnih razloga

General Slobodan Praljak, kojemu se od 2004. u Haagu sudi za ratne zločine u Herceg-Bosni, snimljen je u srijedu kako pije kavu u kafiću Flores u Dežmanovu prolazu u Zagrebu. Na njegovo kretanje budno je pazilo nekoliko policajaca u civilu.

Haaški sud nije javno objavio odluku o privremenom puštanju Praljka iz pritvora, što znači da je ta odluka imala oznaku tajnosti. Sudeći po dosadašnjoj praksi, ta odluka sigurno ima i stroge uvjete, među kojima je zabrana komunikacije s novinarima. Moguće je da su zdravstveni problemi razlog Praljkova puštanja, jer je na ruci imao vatu koja daje naslutiti da je bio na pretragama krvi. Presuda se očekuje sredinom 2012.

Komentara 99

KT
Karika Tura
09:33 30.06.2011.

Što mislite, hoće li naše p..e priznati Palestinu ? Kako će glasovati u UN-u?

BH
bhorvat
09:34 30.06.2011.

Pizde će biti protiv Palestine da ne podijele BIH :)))))))

OB
-obrisani-
09:24 30.06.2011.

ljerka ribolina neko ko sebi daje epitet \"ribolina\" mora biti neka pametna cura.....i \"lepa\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije