Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon zadra
Povratak na članak

General Gotovina postat će počasni građanin Splita

Iako se lani u vijećnici spominjalo da bi se po generalu trebala nazvati ulica ili trg, to nije na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća na kojoj će Gotovina postati počasni građanin

Komentari 6

LU
lucijan
15:19 21.11.2012.

A koliko je ono godina drug Tito bio po zatvorima? Pa mu to nitko nije nabijao na nos kad je kupio počasne doktorate i priznanja.

VL
HR
hrvoje1932
19:59 21.11.2012.

akomunisti su jozekovi. antini su su bili isti .HRATSKA NE IMALA PEH

VL
UF
U2 fan
21:57 21.11.2012.

Treba postati počasni građanin svakoga grada Lijepe Naše. To je minimum čime bismo se mogli odužiti za njegovu žrtvu, a da živimo nekoliko života, nikada se nećemo moći odužiti do kraja.

VL
NE
NebitanTJ
22:56 21.11.2012.

Gotovini svaka čast, ali mi se ipak bljuje na ovakve stvari kad znam da Zaninovići i razni pokušavaju neku korist izvući iz svega toga. Obrazi - đonovi. I da...da se mene pita, Keruma bi trebalo ostaviti na mjestu gradonačelnika. SDP koji je jedini kandidat ozbiljniji je objavio kandidata i poručili su građanima da nemaju nikakvu drugu namjeru nego produžiti Milanovićevu ruku u Split, a to najvjerojatnije znači nastaviti ultracentralističku politiku, tj. više marginalnu prema Splitu. Grubišić je slična akrobacija kao što je i Kerum, tako da mi nema smisla davati čovjeku dvije godine samo na privikavanje i snalaženje. HDZ nije ništa napravio, a čini mi se da se trudi upravo to postići. Ništa, dakle. A što se Keruma tiče, čovjek nije tako vješt manipulator i puno je bio bolji od nekih drugih gradonačelnika, al' šta ćeš. Neki znaju od govna pitu napraviti.

VL
OB
-obrisani-
13:53 21.11.2012.

U petak će general Ante Gotovina postati počasni građanin Splita. ******* General je odavno počasni građanin Splita. No neka to postane i službeno.

VL
DU
Deleted user
14:06 21.11.2012.

U petak će general Ante Gotovina postati počasni građanin Splita. /* */ Ante odbi sve počasti onih s naknadnom pameću. Sasvim ti je dovoljno biti počasni građanin Zadra, jer tamošnje vlasti a i građani nisu kalkulirali. Ne trebaju ti priznanjaa ostalih gradova jer Ti jesi počasni građanin oduvjek svima onima kojima je Hrvatska na srcu, a među političkim elitama tih je malo ali idu izbori i oni bi se slikavali ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.