Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznadprosječno toplo

Kamo je nestalo proljeće? Temperature i do 27 stupnjeva!

sunčano vrijeme
Goran Stanzl/PIXSELL
24.04.2013.
u 08:53

Pravo ljetno vrijeme očekuje nas do kraja ovoga tjedna pa će se temperature u unutrašnjosti, pretežno u Slavoniji, popeti i do 27 Celzijevih stupnjeva

Pravo ljetno vrijeme očekuje nas do kraja ovoga tjedna pa će se temperature u unutrašnjosti, pretežno u Slavoniji, popeti i do 27 Celzijevih stupnjeva. Temperature će na Jadranu biti nešto niže, uglavnom do 23 stupnja.

U srijedu će prevladavati sunčano u cijeloj Hrvatskoj, ujutro ponegdje u unutrašnjosti uz mogućnost kratkotrajne magle. Vjetar će većinom biti slab, na moru mjestimice umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Nakon toplog petka i temperatura koje će dosezati 27 Celzijevih stupnjeva, u subotu nas očekuje naoblačenje te će u većini zemlje padati kiša. No, to će trajati samo jedan dan pa će nas sunce već od nedjelje opet grijati. Nakon nedjelje temperature će se opet penjati čak i do 29 Celzijevih stupnjeva.

>> Nakon kratkotrajnog osvježenja opet sunčano i toplo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije