Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE JE LIFT?

Gdje je dizalo? U Dukatu upala u prazno okno

dukat
Petar Glebov/Pixsell
16.03.2010.
u 11:16

Kad su se vrata otvorila, dizala nije bilo, no ona je zakoračila i upala u okno duboko metar i pol. Prevezena je u Kliniku za traumatologiju.

Neobičnu nesreću doživjela je 35-godišnjakinja u mliječnoj industriji Dukat u Zagrebu, doznajemo od zagrebačke policije. Ona je, naime, lakše ozlijeđena pri padu u okno dizala.

Kad su se vrata otvorila, dizala nije bilo, no ona je zakoračila i upala u okno duboko metar i pol. Prevezena je u Kliniku za traumatologiju.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
14:19 16.03.2010.

Nije mi jasno gdje gledaju ljudi koji upadaju u okno dizala...

MO
mojzagi
16:25 16.03.2010.

Vrata se nisu mogla otvoriti ako dizala nije bilo, osim ako je osoba sama otvorila t.j. rukom gurnula vrata, ali i to se nije smjelo dogoditi jer su vrata zabravljena ako dizalo nije u stanici.???? Osim ako je zabrava neispravnaa ili je kabina zbog neispravne mehanicke kocnice odklizila na gore, jer je protuuteg duplo tezi nego prazna kabina.

UD
udrimuski
15:40 16.03.2010.

tužba i evo milijuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije