Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uredništvo Zareza:
Povratak na članak

'Gašenjem tiskanog izdanja Hrvatska gubi važan prostor za njegovanje kulture dijaloga'

Ministarstvo je svoju odluku obrazložilo tvrdnjom kako Zarez nije ispunio svoje obveze prema tome ministarstvu iz 2014. i 2015. - za 2014. nije na vrijeme dostavio privremeno izvješće, da bi nakon požurnice dostavio nepotpuno izvješće o utrošenim sredstvima, dok izvješćem za 2015. nisu opravdana isplaćena sredstva, pa je zatražena dopuna i povrat isplaćenih sredstava u državni proračun ukoliko to ne učini u zadanom rok

Komentari 2

DO
domoljubxy
14:16 28.04.2016.

E mladi drugovi i drugarice dosta je bilo vaše satirike na raćun naše države Hrvatske boga obitelji i sve što je vrijedno društva tražite novac od onih vaših podanika kao Pusić Mesić sacvo štrbac Josipović i sva bagra crvena vi nemate ništa sa kukturom jer ste najmanje kulturni vi ste ono što bi svaka država demokracka prestala financirati zato bog i Hrvati zbogom drugovi

VL
OB
ObrenM
14:50 28.04.2016.

Crveni otrov je usao usve pore ateisticke redakcije tog nazovi tiska.Mislim da je u njemu imala prste i bivsa ministrica"kulture"pijana Zlatar Violic.Kako sadis tako i zenjes.Pravda je spora ali ipak dostizna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.