Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni kandidat

Frontmen grupe Atomsko sklonište želi u Europarlament

Bruno Langer
Zeljko Mrsic/PIXSELL
17.01.2013.
u 12:42

Bruno Langer naglašava kako ne pristaje ni uz jednu političku opciju, iako podržava Damira Kajina koji je, kaže, počeo razbijati monolit u IDS-u

Frontmen grupe "Atomsko sklonište" Bruno Langer današnjim je priopćenjem potvrdio nagađanja da se namjerava kandidirati kao nezavisni kandidat na budućim izborima za Europarlament. Langer je tako, uz župana Ivana Jakovčića, drugi u Istri najavio kandidaturu za Europarlament.

– Namjera mi je sa svojom nezavisnom listom zatražiti povjerenje onih građana Hrvatske koji propituju ovako ustrojenu EU i njen utjecaj na RH, ali i odnos institucija RH prema institucijama EU. Svojom kandidaturom nudim alternativu svima onima koji ne dijele uvjerenje predstavnika gotovo svih političkih opcija u Hrvatskoj kako je već sam ulazak u EU jedino rješenje svih problema u RH. Bit ću, za razliku od kandidata političkih stranaka, predstavnik onih građana RH koji propituju funkcionalnost ovako ustrojene EU i njezin utjecaj na politiku i gospodarstvo RH. Dakle svima onima, a takvih zasigurno u našoj državi nije malo, koji propitkuju zašto, kako, treba li baš ovako i ima li drugačijih modela, nudim svoju kandidaturu kao most ili cestu kojom će moći izraziti sva svoja pitanja, sve svoje bojazni, ali jednako tako i sve svoje prijedloge koji bi mogli donijeti kvalitativne promjene ustroja EU, njenog odnosa prema RH, ali i potaknuti neophodne reforme u Hrvatskoj – stoji u Langerovu priopćenju.

Iako podržava Damira Kajina koji je, kaže, počeo razbijati monolit u IDS-u, Langer naglašava kako ne pristaje ni uz jednu političku opciju. Nisam član ni "Filipinske grupe" kako mi mnogi pripisuju, ističe Langer.

Komentara 4

Avatar babas
babas
13:51 17.01.2013.

Bruno Langer je svakako pametan čovjek,puno pametniji od većine političara i ja ga podržavam.

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
14:52 17.01.2013.

Bolje on nego nekakav profi političar.

LI
libero
18:12 17.01.2013.

Ja sam za Francia Blaškovića....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije