Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nisu očekivali

Franjo još jednom sve oduševio: 'Bravo, Papa! Hvala'

papa Franjo
Foto: screenshot/youtube
1/2
23.06.2014.
u 19:55

Nedugo prije je Papa dolazio s automobilom, obitelj je u kolicima dovezla Robertu uz cestu.

Papa Franjo još jednom je iznenadio sve svojim velikodušnim činom.

Pamela Mauro je mislila da je nemoguće da se Papa zaustavi ispred njezine kuće, no vidjevši u ranijim slučajevima dobrotu poglavara Katoličke crkve, odlučila je ipak pokušati. Pamelini roditelji i teško bolesna sestra Roberta žive u Kalabriji odmah do glavne ceste kojom je u subotu putovao papa Franjo na svom putu ravni Piana di Sibari gdje je održao misu pred oko 250 tisuća ljudi.

Obitelj Mauro je na cestu stavila tri transparenta. Na prvom je pisala poruka Papi "Stop", na drugom "Ovdje te čeka anđeo", a na trećem je bila poruka "Dragi Papa, blagoslovi i prigrli malenu Robertu".

Nedugo prije je Papa dolazio automobilom, obitelj je u kolicima dovezla Robertu uz cestu. I tada se dogodilo ono što je malotko očekivao. Papin automobil se zaista zaustavio te je Sveti Otac blagoslovio i poljubio Robertu. Blagoslovio je i ostale okupljene, rukovao se s njima i pozirao za fotografije, a oni su mu oduševljeno vikali "bravo, Franjo" i "hvala".

>>Papa Franjo: Nikad više nasilja nad djecom

>>Papa Franjo: Ima i korumpiranih svećenika

Komentara 23

Avatar dane_oblak
dane_oblak
21:26 23.06.2014.

zaboravili ste još napisati da se digla prašina kad su zakočili na šoderu ispred kuće

Avatar dane_oblak
dane_oblak
21:34 23.06.2014.

kaj veli koriera dela sera , jel prohodala ?

Avatar filipides
filipides
20:33 23.06.2014.

jadni vernici veruju jeziti . A ko je papa ? ovakvu zakletvu dao papa . . .Nadređeni mu se obraća rečima: "Sine moj, od sada si naučen da radiš kao licemer: među rimokatolicima da budeš rimokatolik, i da špijuniraš čakiraš čak i sopstveno bratstvo; da ne veruješ nijednom čoveku, da nemaš poverenja niti u jednog čoveka. Među reformistima da budeš reformista, među hugenotima da budeš hugenota; neđu kalvinistima da budeš kalvinista; među protestantima da budeš protestant, i da bi pridobio njihovo poverenje, da tražiš čak i da se moliš sa njihovih propovedaonica, i da ih potkazuješ sa svom žestinom našoj Svetoj Religiji i Papi. I čak da se spustiš tako nisko da postaneš Jevrejin među Jevrejima, kako bi sebi omogućio da sakupljaš sve informacije za dobrobit svoga reda kao odani papski vojnik. (Obratite pažnju kako se nisko kod jezuita postavljaju Jevreji, koji se pak uče u Talmudu da su oni budući vladari sveta. Ha!) "Naučen si da podmuklo seješ zrno ljubomore i mržnje među zajednicama, regionima, državama koje žive u miru i podstičeš ih na krvava dela, uvodeći ih u međusobne ratove, da podstičeš revolucije i civilne ratove u zemljama koje su bile nezavisne i prosperitetne, i negovale umetnost i nauku uživajući sve blagodeti mira".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije