Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skriveno oružje

Francuzi uhvatili Bosanca u autu punom kalašnjikova

Kalašnjikov
19.09.2012.
u 09:30

Četiri kalašnjikova pronađena su u okvirima vrata, a ostala dva bila su skrivena u blatobranima prednjih kotača

Carinici iz francuskog grada Metza zaplijenili su šest kalašnjikova i municiju koji su bili skriveni u automobilu bosansko-hercegovačkih registracija, izvijestila je francuska carina. Prva četiri kalašnjikova s punim spremnicima pronađena su rastavljena u okvirima vrata, dok su ostala dva bila skrivena u blatobranima prednjih kotača, prenose Nezavisne novine.

Vozač, bosanski državljanin koji je u autu bio sam, uhićen je i prebačen u policijsku stanicu u Metzu. Kretao se autocestom A4 koja povezuje Strasbourg i Pariz, a policajcima je otkrio da mu je cilj bila Švicarska.

Komentara 8

DU
Deleted user
09:45 19.09.2012.

Na njegovom auto radiju je upravo svirala pjesma Kalašnjikov, Gorana Bregovića...

DU
Deleted user
09:49 19.09.2012.

Opet su uhvatili nekog mamca koji za malo para tobože šverca nešto. A oni koji se zaista bave švercom nikada ne uhvate. Eto nešto su oragni zakona radili, problem je samo da oružja uvijek ima za kupiti kao i droge jer šverceri koje nikada ne uhvate se za to pobrinu.

2M
2much4me
09:43 19.09.2012.

Nema taj "državljanin Bosne i Hercegovine" ime prezime, dob, mjesto stanovanja?! Čisto sumnjam da je državljanin Hrvatske da bi članak bio ovako štur. I prababu bi mu već uslikali i nalijepili sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije