Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pooštrene sankcije
Povratak na članak

Francuzi grade ratne brodove za Rusiju

S njihovom primjenom počet će se ako Rusija ne zatvori svoju granicu prema istoku Ukrajine koji nadziru pobunjenici i ako se jasno ne distancira od njih

Komentari 9

PE
pessimus
11:23 24.07.2014.

čemu ovakav naslov? u tekstu ni jedne jedine riječi o brodovima koje francuska gradi za rusiju. to je jdno.

VL
ZR
Zrakomlat
11:33 24.07.2014.

posao pogodjen pre 10 god. i?

VL
GV
golub Vaso
11:57 24.07.2014.

treba zatvoriti granicu da kijevska hunta pokolje narod???

VL
PE
pessimus
11:28 24.07.2014.

opće je poznato da je rusija suverena i preponosna zemlja i ona će samostalno odlučivati o tome kada će i ako će zatvarati granice prema nekoj susjednoj državi. isti tako će po svom nahođenju odlučivati hoće li podržati ili nee pobunjenike u ukrajini. sve obame ovog svijeta, sve angele, svi holandi i cameroni neće utjecati na to kakvu će politiku voditi rusija.

VL
PE
pessimus
11:29 24.07.2014.

meteorolozi najavljuju ranu, jako hladnu i dugu zimu.

VL
DA
daniloobradoviic
13:14 24.07.2014.

Licemjerstvo za nepovjerovat da ni jeda gradjanin u Srpskom tisku ne osudi djelovanje Rusije u Ukrajini ,otimanje Krima ,pokusaj silom privolet /zadrzat Ukrajinu .Nije nis cudo ti isti ljudi nisu osudili razaranje Hrvatske i BiH u pokusaju prosirenja granica etnicke drzave .

VL
HO
homofob
19:03 24.07.2014.

brle brkić24.07.2014 u 11:58h ađe tu ima logike,ako ja pravim nekome auto i predomislim se i kažem nesviđaš mise nečuti radit al neče mi ni platit i zato uvijek ima tko hoče. __________________ To obicno tako kada se govori o o "Ficeku" ili bureku ali ratni brod nije samo sto se vidi izvana. Ono sto vrijedi u vojnoj tehnologiji je ono sto se ne vidi izvana a to Rusi i njihovi prijatelji ne znaju napraviti. Pitaj se zasto su zvali zapadne naftne kompanije da im vadi naftu i plin? Znanje i tehnologija je sta je vazno a ne tonaza sirova celika!

VL
KO
kojesta
22:25 24.07.2014.

ovaj posao ugovoren je 2008 i donio bi fr. 1,2 mrd dolara. fran. ima jos na ledjima kaznu zbog neposlusnosti od ovih preko bare i to na 9 mrd dolara. nesto ce joj pomoci ezb, ali francuska kao 2. privredna sila evrope grdo se trese, ona je privredno na rubu ponora. ako padne, pada i eu i euro. izgleda da je to pozeljno. evropa je kao pol. patuljak jednostavno nesposobna, nema kicmu, reci ne, ili ajmo mi sankcionirati va, imali bi za sto. ne nego poslusno placaju (i njemacka i svicarska i britanija,i poljska itd.) u ovom slucaju su sankcije odredjene bez ikakvog dokaza protiv putina. i amer. ministr. v.posl. m. hark priznaje da se osuda prema putinu temelji samo na you tube i socij. medije. znaci istovremeno da njihov satelit nema odgov. dokaze, jer inace bi ih ponudili. radi se o tome da netko cijelim svijetom kvaci i igra kako mu pase i nitko nista, to mora dovesti do sloma cijelog drustv. sistema.

VL
BB
brle brkić
11:58 24.07.2014.

ađe tu ima logike,ako ja pravim nekome auto i predomislim se i kažem nesviđaš mise nečuti radit al neče mi ni platit i zato uvijek ima tko hoče.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.