Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC HOLLANDEU
Povratak na članak

Francuski ustavni sud poništio kontroverzni porez od 75%

Poništen je Hollandeov ''domoljubni'' porez pa sada mnogi imućni Francuzi mogu odahnuti. Jedan od njih je i glumac Gerad Depardieu

Komentari 7

Avatar deziderij
deziderij
17:09 29.12.2012.

Tko bi rekao da i Francuzi imaju Linića. Ali oni imaju i one koji su pametni u sudstvu, pošteni i nekorumpirani pa mogu i poništiti štetne akone. Kod nas takvih, na žalost, nema.

VL
ZI
zimkor
11:57 30.12.2012.

Drzava bez bogatasa je propala drzava.

VL
T1
t1111
12:08 29.12.2012.

"... Iako su njegove ekonomske interevncije urodile plodom ..." Kojim plodom, konkretno?

VL
RE
@rea
15:47 29.12.2012.

U redu je da oni koji imaju više, plate više. Al ovo je bilo pretjerano. Jer da odu svi koji imaju, tko bi na kraju plaćao poreze za 3 mil nezaposlenih i vojske ostalih koji žive na socijali ?

VL
K1
k1milica
16:27 29.12.2012.

zasto me odluka ustavnog suda ne cudi? nisam socijalist au contrer ali niti na strani krupnog (internacionalnog) kapitala massijskog tipa koji je najveci neprijatelj kapitalizmu zasnovanom na enterpreneur....

VL
OD
oltar domovine
17:12 29.12.2012.

bravo ,ovaj hollande je kao i nas premijer bla ,bla,nikad nije bio ni ministar nekog resora ..u zivotu uvjek je samo bio kao nasi trasformirani komunisti bla bla lijepe price a iza sebe nista..hollande koji je sin doktora i otac mu desnica a on a la Karl Marx broj 2 ..normalno bogati daju poslove trude se da nesto stvore prvo za sebe a ona i za druge a socijalci samo da koriste i prst u uho ..jer po ovoj politici gospodina Hollanda svi bi stvaraoci u svim domenima pobjegli iz zemlje ....jer da zaradim 100eura a 75 eura drzavi(to je van pameti) i ona da djeli socijalcima i neradnicima da bi bio mir u drzavi i da bi gospodin Hollande mogao pricati kako je nejgova vlada uspijesna hehe

VL
PR
Protivcenzure
11:02 30.12.2012.

treba porez lupitionima koji svaku krizu i izazovu financijašima bankarima itd...to da depardieu plaća kaznu zato jer je netko drugi zeznuo nije uredu. bogatima VELIK porez ali 75% je kazna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.