Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob se nastavlja

Francuski parlament izglasao spornu mirovinsku reformu

francuski parlament
AFP/PIXSELL
27.10.2010.
u 21:08

Unatoč brojnim i žestokim prosvjedima građana, francuski parlament i u drugom je domu izglasao spornu mirovinsku reformu

Unatoč brojnim i žestokim prosvjedima građana, francuski parlament i u drugom je domu izglasao spornu mirovinsku reformu. DPA i AFP javljaju da sindikati namjeravaju nastaviti s prosvjedima, i to već od danas, a da se sljedeći veliki prosvjedi i štrajkovi mogu očekivati 6. studenog. Sindikalni vođa Bernard Thibault izjavio je za medije da “ovime konflikt s vladom nije prestao” te da “slučaj još nije gotov”.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar bakunjin
bakunjin
21:55 27.10.2010.

seronje. to je dakle ta prekrasna, uzvišena i ispolirana europa u koju hrlimo ko kokoši u maglu

OB
-obrisani-
22:28 27.10.2010.

rasturiti što pre EU

ST
Stockholm
13:04 28.10.2010.

golo i njemu slicni ignoranti - govori se o francuskom parlamentu, ne o parlamentu EU. Inace, sva potpora odluci pralamenta - nek i Francuzi malo rade, zasto bi samo Njemci i Skandinavci. Kod nas u Svedskoj se ide u penziju s 67 godina ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije