Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine zatvora

Francuski humanitarci osuđeni zbog krijumčarenja djece

12.02.2013.
u 15:00

Eric Breteau i Emilie Lelouch, dvoje članova francuske humanitarne organizacije, pokušali su prokrijumčariti 103 djeteta iz Čada u Francusku 2007. godine

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:43 12.02.2013.

reice loma si dosadna sa tim svojim uvlacenjem francuzima

PI
pistaljka
19:31 12.02.2013.

Što zvučnije ime neke "humanitarne", "demokratske", "filantropističke" grupe, to se veći zločini i nečovječnost skrivaju u njihovim ormarima. Ako te sotona želi zavesti, pa sigurno je da ti se neće ukazati sa svojim rogovima i ogavnim izgledom. Danas je teško naći NGO, a da nije satanistička. Homoseksualizam i Kinsey-ev Institut je osnovan s namjerom uspostavljanja bezrezervenog i neograničenog seksualiziranja čovječanstva, u kojem pedofilija drži najvažniji položaj (jer najnevinije i najslabije izložiti egzistenicjalnom uništenju jest najveći užitak sotone!). Zato i seksualiziranje naše djece nazvaše "Zdrastvenim Odgojem". To sa zdravljem ima toliko zajedničkog koliko i prostitucija sa srećom u braku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije