Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Maliju
Povratak na članak

Francuska je poslala vojsku da osigura mjesto pada alžirskog zrakoplova, nema preživjelih

Po kompaniji Air Algerie, avion je poletio iz Ouagadougoua prema Alžiru u noći na četvrtak sa 110 putnika i 6 članova posade. Nestao je s radara pedesetak minuta nakon polijetanja.

Komentari 2

Avatar Neron
Neron
10:39 25.07.2014.

Ne razumijem, kod pada aviona pojedine države mogu poslati svoju vojsku u bilo koju državu kako bi osigurala ostatke? Smijemo li mi, RH, poslati svoju vojsku u Mali? Kako to funkcionira?

VL
Avatar Mirkula
Mirkula
09:09 25.07.2014.

Meni doista nije jasno kako to da proizvođači aviona ne riješe jednostavan zadatak: Da svako mjesto u avionu ima padobran i gasmasku sa kisikom, kao i mogućnost katapultiranja kao i vojni zrakoplovi. Moraju se izumiti maximalni uvjeti sigurnosti letenja !!!???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.