Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMEMORACIJA
Povratak na članak

Hollande: Učinit ću sve kako bi se uništila vojska fanatika

"Nećemo popustiti ni pred strahom, ni pred mržnjom", rekao je francuski predsjednik, jedini govornik na komemoraciji

Komentari 11

Avatar d-ano
d-ano
13:59 27.11.2015.

,,,,,,,,,,,KInezi dolaze,,,,,,,,,,,,,gospodo,,,,,,,,

VL
Avatar wratnik
wratnik
18:31 27.11.2015.

Dali netko ovo vjeruje staje Holande rekao, - da nije to mozda samo pravdanje pred francuskim narodom? kojim se pokusava kao i nama ostalima zatajiti pravu istinu - vidit cemo koliko cemu narad vjerovati. Svi oni sada putuju u Rusiju,, iz cjele Evrope sagnute glave....i kojeg cuda, nije ih stid kako su posljednje tri godine zajebavali Ruse. Sada kad su dozivili u miliardima u vlastitim drzavama gubitke, dobili probleme sa Islamom, pomogli Rusiji da se bez ikoga ojaca i postaje FAKTOR....postalo im jasno koju losu politiku su vodili jer su bili ludog uvjerenja kako ce porusiti Putina i zagospodariti Rusijom. Licemjeri.

VL
Avatar d-ano
d-ano
13:42 27.11.2015.

Ovaj Francuz je napokon shvatio da se priblizava i Kina ucescu ,,u Ruskim operacijama,,,,,,,,,,,mislite li da ce Kinezi gledat skrstenih ruku kako kolju kineze muslimanski koljaci,,ako im to klanje odobrava amerika,,,rusi i kinezi nece sigurno,,ocekujmo u par dana rezultate sjetveate sjetve zla,,,

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
16:02 27.11.2015.

Sve sto se moze poduzeti protiv ove kuge je dobra stvar da ne kazem odlicna!

VL
Avatar RadovanV
RadovanV
12:51 27.11.2015.

Zaraticete sa USA?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:49 27.11.2015.

ako li su svi narodi mogli ustat protiv trećeg rajha koji je isto tako bio zlo i ujedinit se da se nadrasa ili janvjera uništi ne vidim nikakvih problema zašto li se svjet opet nebi ujedinio i uništio isto takvo zlo koje prijeti svjetu ---no samo treba konaćno sjest i dogovorit se a ne malo na lijevo malona desno ili smo svi koji hoćemo srušit zlo zajedno ili nismo i ne tražimo ovakva sranja kao turci i ameri i po ćemu su oni saveznici a rus koji ratuje isto tako protiv islamista nije jednom rjećju suluda politika preći preko svih razmjerica i dogovorit se a ne odmah rušit bez veze i što li hoće dokazat

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:06 27.11.2015.

Naljutiti ces SAD ako im unistis njihovu kreaciju, pa ce ti odmah organizirati "obojenu revoluciju" i par novih teroristickih napada u Parizu.

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
21:29 27.11.2015.

"Vivre, c'est aimer, et principalement aimer la vie." Blanche Pierson

VL
GI
giglibigli
08:35 28.11.2015.

nadam se da zna da se one kolone cisterni ne smiju ciljati turci se naljute ako kolona stane

VL
HH
Horvat_H
13:31 27.11.2015.

samo nemojte zaboravit da najveci fanatici su putin i vi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.