Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ 'DŽUNGLE'
Povratak na članak

Hollande pod pritiskom desnice obećao da u Francuskoj više neće biti izbjegličkih logora

Hollandeova vlada obećala je da će "Džunglu" ukloniti prije zime

Komentari 2

RI
risbo1978
18:37 25.09.2016.

ljudi, reći ću vam iz prve ruke jer sam u neposrednom kontaktu sa migrantima i radim s njima...sve informacije koje dopiru do nas su velika laž, jedino je Orban dovoljno pametan da vidi u koju propast srljamo. Kroz RH je prošlo preko 650.000 migranata u 2015-oj od toga svega 30.000 pravih Sirijaca a ostatak su ilegalni migranti bez dokumenata koji su na galamu prošli u Europu. Kada vam se u državi pojavi osoba bez dokumenata, daje lažni identitet vlasti bilo koje države su nemoćne u dokazivanju pravog identiteta i tu osobu više nemogu deportirati jer neznaju čiji je državljanin. Njemci trenutno jednostavno nemaju rješenja, kao ni sve zemlje, pa deportiraju Albance, Kosovare i sve sa ovih prostora kako bi zamazali oči javnosti i prikazali da nešto rade.!

VL
PL
@ploto@
15:18 25.09.2016.

Hollande je cionistička luda i marioneta.Jedino Marine Le Pen može izvući Francusku iz ruku židovskih bankara,koji upravljaju Francuskom i vode je isključivo u svom interesu protiv interesa francuskog naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.