Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet u akciji

Fra Šime Nimac potukao se sa suprugom svoje ljubavnice?

fra šime nimac,vw passat,jahta (1)
Dino Stanin/PIXSELL
30.12.2012.
u 22:15

Nimac je sjedio s ljubavnicom kada je naišao njezin suprug te fizički nasrnuo na nju

Fra Šime Nimac, čije su avanture s neovlaštenom prodajom crkvenog zemljišta i bijega zabavljale javnost tijekom proteklih nekoliko mjeseci,  ponovno je u akciji – danas se u Biogradu fizički sukobio sa suprugom svoje ljubavnice, doznaje Antena Zadar.

Naime, danas ujutro u kafiću u Bure centru sjedili su fra Šime i njegova ljubavnica kada je naišao njezin suprug te fizički nasrnuo na svoju suprugu. U obranu joj je priskočio fra Šime, nakon čega je došlo do međusobnog obračuna. Prema neslužbenim informacijama fra Šime je pozvao policiju, a supružnici su napustili Bure centar nastavljajući se fizički obračunavati.

>> Ovo je fra Šimina bankarica, pustili su je iz istražnog zatvora

Ključne riječi

Komentara 2

FL
flok
12:23 31.12.2012.

on mu više u priči dođe kao lovina, nego kao lovac, tako vele

FL
flok
11:57 31.12.2012.

i što ste se uhvatili Uzoritog Kardinala, on nema nadležnost nad tim fratrom, nego franjevački provincijal, koji će ga, nadam se, istjerati što prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije